Παγκόσμια πρωτιά η Κέρκυρα στα Αμφίβια Αναπηρικά Αμαξίδια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιουλίου 2018 11:00

Παγκόσμια πρωτιά η Κέρκυρα στα Αμφίβια Αναπηρικά Αμαξίδια!

Τέσσερα ακόμα πλωτά  αναπηρικά αμαξίδια παράλαβε σήμερα ο Δήμος Κέρκυρας

Μια παγκόσμια πρωτιά που κάνει τη ζωή των ΑμεΑ πιο εύκολη κατέχει η Κέρκυρα. Βρίσκεται πρώτη στην παγκόσμια λίστα βρίσκεται η Κέρκυρα όσον αφορά τα Αμφίβια Αναπηρικά Αμαξίδια μετά και την παραλαβή τεσσάρων ακόμα σήμερα το πρωί από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας , Ανδρέας Σκούπουρας.

Ο κύριος Σκούπουρας στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

Σήμερα παραλάβαμε 4 νέα αμφίβια αναπηρικά αμαξίδια στο Δημαρχείο. Συνολικά ο Δήμος Κέρκυρας έχει πλέον 13 και αν προσθέσουμε και τα 5 του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ τότε η Κέρκυρα φιγουράρει πρώτη σε παγκόσμια κλίμακα με 18 αμφίβια αναπηρικά αμαξίδια σε αντίστοιχες παραλίες.
Τις επόμενες μέρες με κλιμάκιο του Νομ. Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας θα επισκεφτούμε τις πιο κατάλληλες παραλίες από αυτές που μας έχουν ζητήσει για να τα δώσουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Σύλλογο και στο Δήμο διότι μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε το ακατόρθωτο.
Ας μην ξεχνάμε ότι τον Ιούλιο του 2014 που έφερε ο Νομ. Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας τα πρώτα 2 στην Κέρκυρα κάτι τέτοιο δεν υπήρχε ούτε σαν σκέψη…
Τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε με τον αντίστοιχο χάρτη.Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ανδρέα Σκούπουρα, συνολικά ο Δήμος Κέρκυρας έχει πλέον 13 και αν προσθέσουμε και τα 5 του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ, τότε η Κέρκυρα φιγουράρει πρώτη σε παγκόσμια κλίμακα με 18 αμφίβια αναπηρικά αμαξίδια σε αντίστοιχες παραλίες.

Όπως υποστήριξε «τις επόμενες μέρες με κλιμάκιο του Νομ. Συλλόγου ΑμεΑ Κέρκυρας θα επισκεφτούμε τις πιο κατάλληλες παραλίες από αυτές που μας έχουν ζητήσει για να τα δώσουμε.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Σύλλογο και στο Δήμο, διότι μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε το ακατόρθωτο.
Ας μην ξεχνάμε ότι τον Ιούλιο του 2014 που έφερε ο Νομ. Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας τα πρώτα 2 στην Κέρκυρα κάτι τέτοιο δεν υπήρχε ούτε σαν σκέψη…
Τις επόμενες μέρες θα σας ενημερώσουμε με τον αντίστοιχο χάρτη».

argyrades.gr