ΤΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 1η πράξη αδελφοποίησης ΤΔ Ζακύνθου με ΤΔ Podunavlje Σερβίας - Συμμετοχή Βίκτωρα Ρουχωτά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 20:34

ΤΔ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 1η πράξη αδελφοποίησης ΤΔ Ζακύνθου με ΤΔ Podunavlje Σερβίας - Συμμετοχή Βίκτωρα Ρουχωτά

Μετά από πρόσκληση της Τοπικής μας, ήρθε στον νησί μας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε την 1η πράξη αδελφοποίησης μεταξύ της Τοπικής μας με την Τοπική Podunavlje της πόλεως Σμεντέρεβο Σερβίας, αποστολή αποτελούμενη από δέκα εννέα (19) άτομα.

Στην αποστολή εκτός από τον πρόεδρο της Ι.Ρ.Α. Podunavlje Σερβίας κ. Perica Milovanovic ήρθε και ο Εθνικός πρόεδρος Σερβίας κ. Pantelic Nebojsa η οποία αφίχθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου με αεροπλάνο στον Κρατικό Αερολιμένα Ζακύνθου και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο ‘’MAJESTIK’’, στον Λαγανά Ζακύνθου, ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου Κεφαλληνού.

Κατά την διάρκεια της εδώ παραμονής τους οι προσκεκλημένοι μας ξεναγήθηκαν σε διάφορες τουριστικές περιοχές του νησιού, (Ναυάγιο, Μονή Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, Μονή Αγίου Διονυσίου, Περιοχή Μπόχαλης, Περιοχή Γέρακα Βασιλικού, κ.α.) και απόλαυσαν γαστρονομικές γεύσεις σε ταβέρνες των περιοχών αυτών αλλά και μπάνιο στα καταγάλανα νερά του Ιονίου.

Το Σάββατο 16/9/2023 το απόγευμα στην υπέροχη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ‘’ZANTE PARK’’ στον Λαγανά Ζακύνθου, η οποία μας προσφέρθηκε για τον σκοπό πραγματοποιήθηκε η τελετή της αδελφοποίησης που εκτός της υπογραφής του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης περιείχε ένα πλούσιο δείπνο και πολύ διασκέδαση προφορά της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου κ. Χριστίνας Τετράδη.

Στην τελετή αδελφοποίησης εκτός από τους καλεσμένους μας και τις τοπικές αρχές, παρόντες ήταν ο Ταξίαρχος κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. Βλάσιος Βαλατσός, ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος κ. Αχιλλέας Μπέγας, ο Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας κ. Βίκτωρας Ρουχώτας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο Γενικός Γραμματέας Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης κ. Διαμαντής Κανελλής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ζακύνθου κ. Κωνσταντίνος Καραγκούνης, ο Πρόεδρος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ζακύνθου κ. Σπυρίδων Πυλαρινός.

Η Τοπική Διοίκηση Ζακύνθου, ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν με τις προσφορές τους ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή. Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του ταξιδιωτικού γραφείου Zante Travel Viaggi, καθώς επίσης το ΚΤΕΛ Ζακύνθου και τον ιδιοκτήτη τουριστικών πούλμαν κ. Χαράλαμπο Μαλαπέτσα για την δωρεάν διάθεση των πούλμαν του για τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων.

Οι φιλοξενούμενοι μας, οι οποίοι όπως δήλωσαν έμεινα πλήρως ικανοποιημένοι από την φιλοξενία μας, αναχώρησαν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου από τον Κρατικό Αερολιμένα Ζακύνθου και το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά που θα τους επισκεφτούμε για την υπογραφή της 2ης πράξης αδελφοποίησης.

Servo Per Amikeco

Ο Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                         Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ          ΛΙΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

IMG 20230916 185256 scaled