Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλονιτών στο πλευρό των σεισμοπαθών

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014 09:31

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κεφαλονιτών στο πλευρό των σεισμοπαθών

Συμπατριώτες, Ο εγκέλαδος έβαλε στόχο την  όμορφη χωροπούλα, το Ληξουράκι μας .

Οι συμπατριώτες μας  με τα σπίτια τους μισογκρεμισμένα, τα νοικοκυριά τους κατεστραμμένα, τα σχολεία, τα νοσοκομεία  μισογκρεμισμένα αγωνιούν για το επόμενο χτύπημα .

Πρέπει όλοι μαζί  να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται .

Η βοήθεια που θα χρειαστεί στην Κεφαλονιά θα έχει βάθος χρόνου και γι'αυτό όλοι μας πρέπει να προετοιμαστούμε  και να οργανωθούμε σωστά.

Χρειάζονται  τρόφιμα, σπίτια, σχολεία, εκκλησιές, είδη πρώτης ανάγκης, οικιακές συσκευές, εξοπλισμός σχολείων και νοσοκομείων και πρωτίστως  χρήματα.

  • Όλοι οι Σύλλογοι μέλη της Ομοσπονδίας πρέπει να ανοίξουν στους τόπους που δραστηριοποιούνται τραπεζικούς λογαριασμούς Kefalonia Earthquake Relief Fund. Η Ομοσπονδία βρίσκεται σε συνεννόηση με τα δορυφορικά και τοπικά ( όπου υπάρχουν) τηλεοπτικά κανάλια για χορηγίες επικοινωνίας, ώστε να διαφημιστούν αφιλοκερδώς με μια κεντρική διαφημιστική προσπάθεια όλοι οι κατα τόπους λογαριασμοί, όλων των συλλόγων.
  • Σε συνεργασία με τηλεοπτικά προγράμματα θα οργανώσουμε τηλεμαραθώνιους για συλλογή χρημάτων. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για Νέα Υόρκη,  Φλώριδα Μοντρεάλ και Ελλάδα.
  • Σε συννενόηση με επώνυμους καλλιτέχνες, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς, θα ανακοινώσουμε σύντομα συναυλίες υπερ των σεισμοπλήκτων.
  • Σύντομα θα ανακοινωθούν συνεστιάσεις και fundraising events σε αίθουσες που έχουν προσφερθεί ευγενικά από συμπατριώτες μας επιχειρηματίες.

Σας παρακαλούμε να συζητήσετε στους συλλόγους σας και να προτείνετε δια των αντιπροσώπων σας στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ιδέες για τον καλύτερο δυνατό σκοπό διάθεσης των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν.

Όλοι μαζί εκφράζουμε την αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στο δοκιμαζόμενο λαό του νησιού μας και υποσχόμαστε να βοηθήσουμε να ξανασταθεί η Κεφαλλονιά μας στα πόδια της και το Ληξούρι να ξανακτιστεί ακόμα πιο όμορφο.

Με τιμή,

Για το Δ.Σ

Γιάννης Χιόνης                               Κώστας Βαγγελάτος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ