Χρυσή Αυγή: «Η υποκρισία στο μεγαλείο της... τιμές στους Ιταλούς φασίστες, στα σκουπίδια ο Ιωάννης Μεταξάς»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2012 19:35

Χρυσή Αυγή: «Η υποκρισία στο μεγαλείο της... τιμές στους Ιταλούς φασίστες, στα σκουπίδια ο Ιωάννης Μεταξάς»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η πολιτική ηγεσία του νησιού μας τίμησε χθες 3/10/2012 τους Ιταλούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Κεφαλονιά από τους Γερμανούς, κατά την περίοδο της Γερμανικής εισβολής στην Ελλάδα.

Επειδή εμείς ως "κακοί φασίστες" και "ναζιστές" δεν δικαιούμαστε να έχουμε άποψη για τη συγκεκριμένη περίοδο κι επειδή είμαστε και "ανιστόρητοι" και "παραχαράκτες της Ιστορίας", ας μας εξηγήσουν οι φωστήρες της πολιτικής σκηνής της Κεφαλονιάς, οι προερχόμενοι, τόσο από την "πατριωτική" Δεξιά, όσο και από τη "δημοκρατική" Αριστερά, οι οποίοι αμφότεροι κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια το νησί και όλοι ανεξαιρέτως συμμετείχαν στις αντίστοιχες εκδηλώσεις, πως δικαιολογείται να τιμώνται από Έλληνες Κεφαλονίτες, οι Ιταλοί κατακτητές της Κεφαλονιάς, οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ και από την άλλη, το άγαλμα του Μεταξά, του "κακού φασίστα" που πέταξε τους κατακτητές στη θάλασσα, βάζοντας τα γυαλιά στην ανίκητη πολεμική μηχανή του Άξονα, να βρίσκεται πεταμένο στα σκουπίδια του Αργοστολίου και η προσπάθεια κάποιων Ελληνόψυχων Κεφαλονιτών να αποκαταστήσουν αυτή την Ιστορική Αδικία, να προκαλεί τόσες αντιδράσεις από τους προαναφερόμενους "κυρίους" και "κυρίες" αξιωματούχους της Κεφαλονιάς.

Επειδή γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να βρεθεί ούτε ένας από αυτούς τους τιποτένιους πολιτικάντηδες, δεξιούς κι αριστερούς, να σταθεί απέναντί μας και να απαντήσει με επιχειρήματα, θα δώσουμε εμείς την εξήγηση γι' αυτό το αίσχος που γίνεται στην πατρίδα μας στα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Και η αλήθεια είναι ότι όλος αυτός ο συρφετός των πονηρών φαρισαίων υποκριτών, που εκμεταλλευόμενοι τον Ελληνικό όρο Δημοκρατία κάθισαν στο σβέρκο του Έλληνα και του ρούφηξαν το αίμα επί τόσα χρόνια, δεν είναι τίποτα άλλο από ανθέλληνες κι εθνοπροδότες. Που είναι οι "δημοκράτες" αγωνιστές του Πολυτεχνείου και του "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο"; 'Εγιναν επίτροποι στην Ευρωπαϊκή Ένωση! Που είναι οι "σοσιαλιστές" του "έξω οι βάσεις του θανάτου" και του "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι"; 'Εγιναν οι πρώτοι στην ιστορία των Ελλήνων που έχασαν Ελληνικό έδαφος χωρίς μάχη και ο Πρόεδρός τους ευχαρίστησε γι' αυτό την Αμερικάνικη Κυβέρνηση από βήματος της Βουλής των Ελλήνων! Που είναι οι εθνικόφρονες της Δεξιάς; Είπαν ότι "η Κύπρος κείται μακράν", άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία ξεχνώντας τη Βόρειο Ήπειρο, ενώ ο νυν Πρόεδρός τους και μεγάλος "μακεδονομάχος" συζητάει με τους γυφτοσκοπιανούς για τη Μακεδονία μας στη βάση της "ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό"! Για τους κουμουνιστές δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε, από τη στιγμή που σε όλα τα Ελληνικά λεξικά η λέξη ΚΚΕ ισούται με τη λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Τι κοινό έχουν όλοι οι προαναφερόμενοι, οι κατά τα άλλα ιδεολογικά αντίπαλοι; Υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι Σύντροφοι στη "ΜΑΣΑ"!! Όλοι τους με ακίνητα, καταθέσεις, βίλες, κότερα, αλλά και με ΑΣΥΛΙΑ!!!

Η αλαζονεία τους όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ ακόμα και ο εθνοπροδοτικός τους ρόλος σύντομα θα λάβει τέλος. Μια νέα φύτρα Ελλήνων προέκυψε, μία νέα γενιά που πήρε εντολή απ' ευθείας από τους ήρωες προγόνους της και πλησιάζει η ώρα που θα καλέσει όλα τα μιάσματα του Έθνους σε απολογία!

Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.