Η περιποίηση προσώπου παίρνει νέα διάσταση για τους άνδρες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 11:30

Η περιποίηση προσώπου παίρνει νέα διάσταση για τους άνδρες

Ποιος είπε ότι το skincare αφορά μόνο τις γυναίκες. Πλέον έχουν και οι άνδρες το δικαίωμα αλλά και την «υποχρέωση» να περιποιούνται τον εαυτό τους και να του προσφέρουν τα καλύτερα εφόδια.

Τώρα που η καραντίνα μας αναγκάζει να περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, τι πιο ωραίο από το να οργανώσεις μια βραδιά beaute με το αγόρι σου;

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ενδιαφέρουσες κατηγορίες για την περιποίηση προσώπου που έχει ανάγκη κάθε άνδρας.

Οι άνδρες πλέον γνωρίζουν και επιλέγουν όλα τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας τους. Οι πιο συνηθισμένες κατηγορίες αυτών είναι ο καθαρισμός προσώπου, η ενυδάτωση χειλιών, οι κρέμες προσώπου και ματιών για ενυδάτωση και αντιγήρανση. Επίσης δημοφιλή κατηγορίας αποτελούν και τα συμπληρώματα για την ομορφιά του προσώπου αλλά και της όψης της επιδερμίδας γενικότερα.

ch2

Πέρα από το πρόσωπο, οι άντρες λατρεύουν και την περιποίηση σώματος.

Ο άνδρας αγαπά να μυρίζει ωραία και να τον αναγνωρίζουν στο χώρο από το χαρακτηριστικό του άρωμα. Λατρεύουν τα προϊόντα για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του σώματος. Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα όπως gel καθαρισμού, αποσμητικά, τοπικό αδυνάτισμα, κρέμες για την περιποίηση του tattoo σου, αλλά και πολλά ακόμη για αποτρίχωση και περιποίηση της επιδερμίδας.

Μπορείς να βρεις αφρόλουτρα με τέλεια αρώματα , καθώς και φυσικά σαπούνια για υπέροχο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

ch3

Αν θέλεις κι εσύ να περιποιηθείς τέλεια τον εαυτό σου, επισκέψου το online φαρμακείο Drugandrop και βρες όλα τα προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες σου, μέσα από μια τεράστια ποικιλία!

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250