Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το νέο πρόσωπο καμπάνιας γνωστής μπύρας (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 11:10

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το νέο πρόσωπο καμπάνιας γνωστής μπύρας (video)

To ΜasterChef ετοιμάζεται για τον επόμενο κύκλο του και η μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ επιλέγει τον αγαπημένο, απολαυστικό chef και δηλωμένο λάτρη της καλής μπύρας Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως πρεσβευτή της μάρκας στην πρώτη της τηλεοπτική καμπάνια και παρουσίασης της νέας εταιρικής ταυτότητας.

109898159 628546471100430 3456464510961455146 n

Οι αξίες της ΒΕΡΓΙΝΑ, όπως η εκλεκτή πρώτη ύλη, η αυθεντικότητα, η γνώση, η αφοσίωση, βρίσκουν την ιδανική τους έκφραση στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Αυθεντικός και οικείος, εκτιμά και αναδεικνύει τις καλές πρώτες ύλες του τόπου μας, όπως η ΒΕΡΓΙΝΑ τόσα χρόνια με συνέπεια και κυρίως με αγάπη για καλή μπύρα, ξεχωρίζει, χάρη στην εκλεκτή Βύνη Θράκης, στην τεχνογνωσία και στο μεράκι που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της. Αυτό επιβεβαιώνει άλλωστε και το πλούσιο χαρτοφυλάκιο της.

Ο Κουτσόπουλος, όπως τον λένε όλοι πια, ή θείος Λεωνίδας για τους πιο «μυημένους», είναι ο απόλυτος συνδυασμός του γνώστη, του Master της γεύσης, του μέντορα αλλά και του φίλου που θα ήθελες να τσουγκρίσεις μια παγωμένη ΒΕΡΓΙΝΑ μαζί του! Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως «από μηχανής… θείος» πρωταγωνιστεί στο πρώτο διαφημιστικό σποτ της ΒΕΡΓΙΝΑ, τo οποίo είναι στον αέρα.

Δείτε εδώ το απολαυστικό σποτάκι:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37

tinasmess.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ