7 Τρόποι που η Κρεβατοκάμαρά σας Σαμποτάρει την Ερωτική σας Ζωή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 21:10

7 Τρόποι που η Κρεβατοκάμαρά σας Σαμποτάρει την Ερωτική σας Ζωή!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να πηγαίνετε στην κρεβατοκάμαρά σας με κάποιο πονηρό σκοπό και να καταλήγετε να κάνετε κάτι άλλο εκτός από αυτό για το οποίο πήγατε εξ αρχής.

Αν στην κρεβατοκάμαρά σας δεν κάνετε όλα όσα θα θέλατε τότε ίσως θα πρέπει να της ρίξετε μια πιο εξονυχιστική ματιά.

Δείτε παρακάτω τα 7 πράγματα που μπορεί να δημιουργούν πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή και διορθώστε τα ή βγάλτε τα από την κρεβατοκάμαρα.

Γίνεται ένας χαμός Η ακαταστασία δεν βοηθάει καθόλου. Το να είστε χαλαροί μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας είναι πολύ σημαντικό και η αλήθεια είναι πως είναι δύσκολο να χαλαρώσετε όταν στον χώρο σας επικρατεί ακαταστασία.

Τηλεόραση και συνδρομητικά κανάλια Αυτά κι αν θα φέρουν τον απόλυτο θάνατο στο κρεβάτι σας. Βγάλτε αμέσως την τηλεόραση από το δωμάτιό σας. Άλλωστε έρευνα έχει δείξει πως τα ζευγάρια που έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο κάνουν λιγότερο σεξ κατά 50% από ότι εκείνα που δεν έχουν.

κρεβατοκάμαρα

Βγάλτε την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα.

Είναι γεμάτη φωτογραφίες Αν στην κρεβατοκάμαρα έχετε φωτογραφίες άλλων και όχι του εαυτού σας τότε καλό θα είναι να της βγάλετε από εκεί. Βάλτε τις στο χολ ή σε κάποιον άλλο χώρο του σπιτιού σας. Δεν είναι καθόλου ωραίο να έχετε φωτογραφίες της γιαγιάς ή των γονιών σας κοντά στο κρεβάτι σας.

Κινητά στον χώρο Αν εσείς και το άλλο σας μισό πηγαίνετε στην κρεβατοκάμαρα με τα κινητά σας τότε το σίγουρο είναι πως θα χάσετε χρόνο ρίχνοντας μια ματιά στα social media πριν κοιμηθείτε.

Φαγητό Όταν αποφασίζετε να πάτε στην κρεβατοκάμαρα μην παίρνετε μαζί σας και σνακ. Το μόνο σίγουρο είναι πως το να τρώτε πριν έρθετε πιο κοντά μπορεί να σας φέρει περισσότερα προβλήματα από ότι ευχαρίστηση. Αν θέλετε περισσότερο ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρα κρατήστε το φαγητό στην κουζίνα.

κρεβατοκάμαρα

Μην παίρνετε το φαγητό σας στο κρεβάτι σας.

Γραφείο Σε καμιά περίπτωση μην φέρνετε τη δουλειά σας στο κρεβάτι σας. Σκοτώνετε αργά-αργά την ερωτική σαας ζωή χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Άλλοι άνθρωποι ή τετράποδα Αν θέλετε να αυξήσετε τον ρομαντισμό τότε δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να αφήνετε τα παιδιά ή τα κατοικίδιά σας να ανεβαίνουν πάνω στο κρεβάτι σας. Κρατήστε τα έξω από την κρεβατοκάμαρά σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

κρεβατοκάμαρα

Τα τετράποδα καλό είναι να μένουν εκτός κρεβατοκάμαρας.\

spirossoulis.com




00 inkefalonia general ad 300X250