Τι θα συμβεί αν δεν φοράτε μέικ απ για μερικές ημέρες;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 09:50

Τι θα συμβεί αν δεν φοράτε μέικ απ για μερικές ημέρες;

Μέικ απ: ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία κάθε γυναίκας.

Το έχει στην τσάντα της, στο δωμάτιό της, στο μπάνιο της.

Ολες οι γυναίκες το αγαπούν, καθώς μπορούν να καλύψουν σημάδια, σπυράκια και κοκκινίλες, κάνοντας το πρόσωπο τους να φαίνεται καθαρό και αλαβάστρινο.

Μπορεί να έχετε μια υπέροχη εμφάνιση, αλλά το μέικ απ και ένα σωρό άλλα προϊόντα από το πρωί μέχρι το βράδυ μόνο καλό δεν σας κάνει.

Τι θα λέγατε για μερικές ημέρες να βγαίνατε χωρίς να φοράτε καθόλου προϊόν στο πρόσωπό σας; Θα αναρωτιέστε πως θα αισθάνεστε, αλλά σας θυμηθείτε πως όλα είναι θέμα συνήθειες.

Για να έχετε μια ιδέα για το τι μπορεί να σας συμβεί αν δεν φοράτε μέικ απ, σας παρουσιάζουμε όσα μπορεί να γίνουν αν προτιμήσετε ένα πιο φυσικό λουκ.

Μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια στην αρχή

Σίγουρα θα σκέφτεστε πως θα φαίνεστε κουρασμένη και λιγότερο ελκυστική, αλλά όλα αυτά μόνο στην αρχή. Μετά θα χαίρεστε που έχετε μισή παραπάνω ώρα στη διάθεση σας να χαλαρώσετε το πρωί.

Μπορεί να νιώθετε λιγότερο αγχωμένες

Ας το παραδεχτούμε: το να καθημερινό μακιγιάζ είναι κάπως αγχωτικό, όπως στρεσογόνα είναι και η συνεχής δραστηριότητα του να μείνετε όμορφες και λαμπερές. Εκανα καλά τη γραμμή του eyeliner, το contouring είναι σωστό ή φαίνεται σαν μάσκα. Ολα αυτά ταλαιπωρούν το μυαλό, χωρίς λόγο.

Το δέρμα σας μπορεί να καθαρίσει

Λίγο το μέικ απ, λίγο η πούδρα, λίγο το κονσίλερ, καταλήγετε να βάζετε δεκάδες προϊόντα στο πρόσωπο σας, με αποτέλεσμα να μην αφήνετε τους πόρους να αναπνεύσουν. Κάντε ένα διάλειμμα και απελευθερωθείτε από το μακιγιάζ για μερικές ημέρες. Πιθανότατα θα δείτε το δέρμα σας να πιο καθαρό και υγιές.

Μπορεί να φαίνεστε νεότερη

Ναι, ναι, νεότερη. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που με το μακιγιάζ δείχνουν πιο μεγάλες απ' ότι είναι. Αφήστε το δέρμα σας χωρίς μείκ απ και δείτε τα χαρακτηριστικά σας να αποκαλυφθούν. Γιατί κρύβετε τις φακίδες σας;

Μπορεί να επενδύσετε περισσότερα στην φροντίδα της επιδερμίδας σας

Κρατήστε το μέικ απ στο ντουλάπι και βγάλτε κρέμες, μάσκες και σέρουμ στο προσκήνιο. Αυτά είναι πλέον τα εργαλεία, που θα ευγνωμονείτε και τώρα και στο μέλλον.

Από τη στιγμή που μπήκατε στο τρυπάκι και μείνατε μερικές ημέρες χωρίς μέικ απ, θα καταλάβετε πως μπορείτε χωρίς αυτό και μάλιστα νιώθετε εξίσου όμορφα. Ετσι, λοιπόν, αντί για στρώσεις και στρώσεις μέικ απ επάνω στο πρόσωπό σας, να εφαρμόζετε σε αυτό λιγότερη ποσότητα, για να δείχνετε φρέσκες.


Πηγή: iefimerida



00 inkefalonia general ad 300X250