Συμβαίνουν στην Πάτρα: Άγριο σεξ μέσα στο αμάξι από νεαρό ζευγάρι που χάρισε θέαμα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 23:39

Συμβαίνουν στην Πάτρα: Άγριο σεξ μέσα στο αμάξι από νεαρό ζευγάρι που χάρισε θέαμα!

Άγριο σεξ έκανε ένα ζευγάρι στην πλατεία Βουδ μέσα στο αυτοκίνητο του. Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται ότι είχε ερωτικές «κάψες» και δεν κρατιόταν ή δεν είχε που να στεγάσει τον έρωτα του.

Πιστεύοντας προφανώς ότι εκείνη την ώρα, δεν θα περνούσε κάποιος περαστικός και δεν θα γινόντουσαν αντιληπτοί από κανέναν προχώρησαν στην ερωτική πράξη μέσα στο αμάξι, με την κοπέλα να μένει τσιτσίδι, έχοντας την… γνωστή στάση, στην θέση του οδηγού, πάνω στα πόδια του νεαρού που ήταν και αυτός γυμνός.

Για κακή τους τύχη, όμως, εκείνη τη νύχτα έτυχε να περνούν από το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αμάξι, αρκετές παρέες οι οποίες βέβαια μέσα στο σκοτάδι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να διακρίνουν από το τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου μία κοπέλα να φαίνεται γυμνή, με τα στήθια έξω.

Πράγματι από την πλατεία Βουδ και συγκεκριμένα από το σημείο εκείνο που είχε παρκάρει το ζευγάρι το αυτοκίνητό του, τις περισσότερες νύχτες δεν έχει κόσμο και σπάνια συναντάς μετά τις 12 κάποιον περαστικό.

Το ζευγάρι, όμως, φαίνεται ότι δεν υπολόγισε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών και οι νυχτερινοί έξοδοι έχουν αυξηθεί, για τους περισσότερους από μας, αυτές τις μέρες.

Έτσι, οι δύο ερωτευμένοι μπορεί να ικανοποίησαν τις ερωτικές τους ορέξεις μέσα στο αμάξι, όμως χάρισαν θέαμα σε διάφορες παρέες που περνούσαν από εκεί. Παρέες που σχολίαζαν το όλο περιστατικό, με χιούμορ, αλλά και κάπως καυστικά...

patrasvevets




00 inkefalonia general ad 300X250