Από πρωταγωνίστρια σε βραζιλιάνικα Πρώτη Κυρία του Μεξικό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 08:42

Από πρωταγωνίστρια σε βραζιλιάνικα Πρώτη Κυρία του Μεξικό

Σενάριο βραζιλιάνικης σαπουνόπερας θυμίζει η ιστορία αγάπης του νέου προέδρου του Μεξικού, Ενρίκε Πένια Νιέτο και της συζύγου του Αντζέλικα Ριβέρα. Και η πρώτη κυρία γνωρίζει από τηλεοπτικά πλατό, αφού είναι ηθοποιός με πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σαπουνόπερες!

Από τα τηλεοπτικά πλατό στο προεδρικό μέγαρο

Κάποιοι ίσως να τη θυμούνται ως πρωταγωνίστρια βραζιλιάνικων σίριαλ (κάποια από αυτά έχουν παιχθεί και στην Ελλάδα).

Η Αντζέλικα Ριβέρα, νυν πρώτη κυρία του Μεξικό, δεν έγινε γνωστή όταν παντρεύτηκε τον Ενρίκε Πένια Νιέτο, αλλά έχει πίσω της μια αρκετά μεγάλη καριέρα ως ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό 

Η Αντζέλικα ήταν παντρεμένη επί 14 χρόνια με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Χοσέ Αλμπέρτο Κάστρο. Πήρε διαζύγιο το 2007, ενώ τον ίδιο χρόνο πέθανε η πρώτη σύζυγος του Νιέτο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν 3 χρόνια αργότερα στα γυρίσματα ενός διαφημιστικού σποτ για την πολιτεία του Μεξικού, της οποίας ήταν τότε κυβερνήτης ο Πένια Νιέτο.

Παντρεύτηκαν το 2010, σε μια λαμπρή τελετή στον ιστορικό καθεδρικό ναό της Τολούκα.

Από μια απλή ηθοποιός... Πρώτη Κυρία

Η Ριβέρα ήταν ήδη γνωστή όταν γνώρισε τον Ενρίκε Πένια Νιέτο το 2008, έχοντας πρωταγωνιστήσει στις σειρές La Dueña, Ángela, Sin Pecado Concebido, Mariana de la Noche και Destilando Amor.

Η κομψή Πρώτη Κυρία του Μεξικού, σε τίποτα δεν θυμίζει πλέον την πρωταγωνίστρια βραζιλιάνικων σειρών και τραγουδίστρια.

Εκλεψε τις εντυπώσεις στη σύνοδο του G20

Οπως ήταν φυσικό, κανείς δεν ασχολήθηκε με τον Μεξικανό πρόεδρο που αντιμετωπίζει την πιο σοβαρή κρίση της θητείας του, αφού το Μεξικό φλέγεται από τις αποκαλύψεις για τη μαζική δολοφονία φοιτητών, όταν αυτός εμφανίστηκε στη σύνοδο του G20 μαζί με την απαστράπτουσα σύζυγό του.

Όλα τα φλας έπεσαν πάνω στην Αντζέλικα Ριβέρα, με τους φωτογράφους να μη σταματούν να την φωτογραφίζουν, υπέρκομψη μέσα στο λευκό της σύνολο.

Ζει σε έπαυλη εκατομμυρίων!

Πρόσφατα φωτογραφήθηκε στο αξίας 7 εκατ. δολαρίων σπίτι της, προκαλώντας μάλιστα αρνητικά σχόλια, λόγω των δυσκολιών που περνά η χώρα της.

Δήλωσε ότι το σπίτι ανήκει στην οικογένειά της και ότι το απέκτησε με τα χρήματα που λάμβανε για τη συμμετοχή της στις σαπουνόπερες. Βέβαια, έρευνα αποκαλύπτει ότι τα έγγραφα της πολυτελούς βίλας της δεν είναι στο όνομά της ούτε του συζύγου της, αλλά στο όνομα κατασκευαστικής εταιρείας που συνεργάζεται με την κυβέρνηση και υπογράφει συμβόλαια για δημόσια έργα.

thetoc