10 sex tips για να "βάλετε" φωτιά στο ταίρι σας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 00:16

10 sex tips για να "βάλετε" φωτιά στο ταίρι σας!

Το ξέρετε και εσείς ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις πολλές φορές καταλήγουν να έχουν θέματα στην ερωτική ζωή: τα ζευγάρια συχνά μπαίνουν σε μια ρουτίνα, συνηθίζουν τόσο πολύ και στο τέλος βαριούνται ή δεν δίνουν σημασία το ένα στις επιθυμίες του άλλου. Το sex γίνεται διαδικαστικό, και με τον καιρό αρχίζει να περιορίζεται σε ποσότητα- και να χάνει σε ποιότητα.

Τι μπορείτε, όμως, να κάνετε για να μην φτάσετε εκεί:

1. Μην εγκαταλείπετε τη sexy πλευρά σας: Εσείς μπορεί να βαρεθήκατε τα δαντελένια εσώρουχα και να έχετε γίνει ένα τη ρόμπα και τη παντόφλα, αλλά αυτό δεν είναι ο σωστός τρόπος. Ανανεώστε τα εσώρουχα και τα homewear σας και συμφιλιωθείτε ξανά με τη sexy πλευρά σας.

2. Φλερτάρετε ο ένας τον άλλο: Τι σημασία έχει αν είστε τόσα χρόνια μαζί; Το φλερτ είναι πάντα αναζωογονητικό και καλύτερα ο σύντροφός σας να το δέχεται από εσάς παρά από κάποια άλλη!

3. Φτιάξτε ατμόσφαιρα: Μην υποτιμάτε τη δύναμη του χαμηλού φωτισμού, των αναμμένων καιριών, των αρωματικών και της χαλαρωτικής μουσικής.

4. Αφιερώστε χρόνο στα προκαταρκτικά: Συμφωνείστε μεταξύ σας ότι για κάποιες μέρες δεν θα κάνετε sex, αλλά μόνο θα φιλιέστε, θα αγκαλιάζεστε και θα ανταλλάσσετε χάδια.

5. Κάντε του μια έκπληξη: Αφήστε τον να ανακαλύψει, ας πούμε, ότι κάτω από τα ρούχα σας δεν φοράτε εσώρουχα.

6. Παρακολουθήστε μια ερωτική ταινία: Δεν χρειάζεται να είναι μια ταινία πορνό, αλλά κάποια που θα σας βάλει σε ερωτική διάθεση.

7. Μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας: Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ήρθε η ώρα!

8. Βγείτε από την κρεβατοκάρα: Δοκιμάστε να κάνετε sex σε μέρη που δεν έχετε ξανακάνει!

9. Ανακαλύψτε και δοκιμάστε καινούργιες στάσεις στο sex!

10. Παίξτε κάποιο ερωτικό παιχνίδι: Το παιχνίδι ας πούμε των ρόλων είναι κλασικό και επιτυχημένο!




00 inkefalonia general ad 300X250