Χαμός με Καινούργιου και Πορτοσάλτε: Την πήρε τηλέφωνο για «επίπληξη», ζητά παρέμβαση ΕΣΡ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 09:00

Χαμός με Καινούργιου και Πορτοσάλτε: Την πήρε τηλέφωνο για «επίπληξη», ζητά παρέμβαση ΕΣΡ

Με έντονο ύφος μου..συνέστησε "να μην ασχολούμαι εγώ με αυτα"…», μετέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. «Η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση. Όχι παραποίηση όχι στοχοποίηση. Έχουμε ένα όργανο που λέγεται ΕΣΡ», σχολίασε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Χθες το βράδυ, η Κατερίνα Καινούργιου γνωστοποίησε μέσω social media πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα «επίπληξης από δημοσιογράφο που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων για τη στάση του στην τραγωδια των Τεμπών», με αφορμή την κριτικη που του ασκήθηκε στην εκπομπή Super Katerina από τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Με έντονο ύφος μου..συνέστησε "να μην ασχολούμαι εγώ με αυτα"…», μετέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. 

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Άρη Πορτοσάλτε την Δευτέρα:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΙ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου “τι τον θες αυτόν;”. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε. Μου έκανε εντύπωση από τότε το τζιτζιφιογκέ, το κομιλφό. Δεν είχα τίποτα απολύτως με κανέναν. Τον έβλεπα και έλεγα “τι ναι τούτο ρε Γιάννη;” και καθοδόν άρχισε αυτό το πράγμα να γίνεται ένας μοχλός…Λες και τσεκάρουμε κάθε μέρα τις αντοχές μας ως λαός, λες και τσεκάρω εγώ το τι άλλο θα μου συμβεί. Πώς τον λένε γιατί αποφεύγω το όνομά του; Όχι άλλο Πορτοσάλτε στη ζωή μου, κατέκτησα τη ζωή μου, να ζω, να με γλιτώνει η ιατρική, να ζω και δεύτερη και τρίτη φορά αλλά Πορτοσάλτε κερατά δεν θα ξαναβάλω πάνω από το κεφάλι μου. Δεν είναι αυτός που είπε “επιτέλους θα φτιάξουμε δρόμους;” Και κάθομαι εδώ τώρα; Δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΙ».

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν ονομάτισε τον δημοσιογράφο που της τηλεφώνησε, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Άρης Πορτοσάλτε επιβεβαίωσε πως ήταν εκείνος που κάλεσε την παρουσιάστρια του Alpha.

Στοχοποίηση- Να παρέμβει το ΕΣΡ

«Η παραποίηση προκαλεί στοχοποίηση. Όχι παραποίηση όχι στοχοποίηση. Έχουμε ένα όργανο που λέγεται ΕΣΡ. Μήπως θα μπορούσε να ρίξει μία ματιά να δει τί γινεται αυτό τον καιρό;» σχολίασε σήμερα το πρωί ο Άρης Πορτοσάλτε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα και εκπομπές και ζητώντας επί της ουσίας την παρέμβαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος.

dikaiologitika.gr