Αυτά είναι τα πιο hot fashion brands παγκοσμίως

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 19:00

Αυτά είναι τα πιο hot fashion brands παγκοσμίως

Η ιταλική μόδα κυριάρχησε – δες ποιοι είναι οι οίκοι που ο κόσμος αγαπά περισσότερο

Όπως κάθε τρίμηνο, έτσι και για το τελευταίο του 2022, η Lyst δημοσίευσε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή και αγαπητά fashion brands του κόσμου. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη κατάταξη, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Prada, η οποία αντικατέστησε τη Gucci και με τις αναζητήσεις για τα προϊόντα της να αυξάνονται κατά 37% από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο. Δεύτερος στη λίστα βρίσκεται ο οίκος Gucci, ο οποίος κατείχε την πρωτιά στην προηγούμενη λίστα – ίσως η αποχώρηση του Alessandro Michele να έπαιξε κάποιο ρόλο σε αυτό.

Ανεβαίνοντας από την 14η στην τρίτη θέση, η Moncler σημείωσε την υψηλότερη κατάταξή της στη λίστα της Lyst από το τέταρτο τρίμηνο του 2020 – με μια άνοδο 76 τοις εκατό στις αναζητήσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι Bottega Veneta και Loewe βρέθηκαν στις θέσεις πέντε και επτά αντίστοιχα. Η φήμη του ιταλικού οίκου σίγουρα αυξήθηκε αφότου η Margot Robbie φόρεσε ένα φόρεμα Bottega Veneta στα Governors Awards τον Νοέμβριο, και οι αναζητήσεις για το κομμάτι εκτοξεύτηκαν κατά 143 τοις εκατό σε 24 ώρες.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο οίκος Dior, ενώ στην ένατη και δέκατη οι Dolce & Gabbana και Saint Laurent αντίστοιχα. Μετά το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε από την προκλητική της καμπάνια, η Balenciaga έπεσε στην 11η θέση, βγαίνοντας από το top 10 για πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε το Lyst Index πριν από πέντε χρόνια. Η Nike και η Versace βρέθηκαν στην 12η και 13η θέση αντίστοιχα, ενώ η Fendi στην 14η, η Louis Vuitton στην 15η και η Diesel στην 16η θέση. Το brand που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη λίστα ήταν η Ugg, στην 17η θέση, με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια αναφορές στο TikTok. Οι αναζητήσεις για τις μπότες Ultra Mini αυξήθηκαν κατά 82 τοις εκατό στις αναζητήσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι Burberry, Coach και Jacquemus συμπλήρωσαν την 20άδα.

Για να συντάξει τη λίστα, το Lyst αναλύει τη συμπεριφορά διαδικτυακών αγορών από περισσότερους από 200 εκατομμύρια χρήστες ετησίως οι οποίοι αναζητούν, περιηγούνται και αγοράζουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

womenonly.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250