Τα ζώδια που είναι βαρετά στο σεξ -Δεν έχουν φαντασία και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 22:04

Τα ζώδια που είναι βαρετά στο σεξ -Δεν έχουν φαντασία και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες

Σίγουρα έχεις ακούσει ότι ο Σκορπιός είναι το πιο σεξουαλικό ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία. Ποια όμως είναι άραγε τα πιο βαρετά;

Για κάποια ζώδια το σεξ είναι απαραίτητο και βασικό κομμάτι σε μια σχέση. Για άλλα ζώδια το σεξ περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι πρώτο στην λίστα των προτεραιοτήτων. Σε αστρολογικό επίπεδο πρωταρχικό ρόλο παίζει η θέση του Άρη και της Αφροδίτης στο προσωπικό μας ωροσκόπιο. Αυτοί οι δύο πλανήτες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική μας συμπεριφορά. 

Κάποια ζώδια δεν φημίζονται για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι, αλλά ούτε για το πάθος τους και τον αισθησιασμό τους στο σεξ. Δεν εκφράζονται με τόση θέρμη στην σεξουαλική πράξη και γι΄ αυτό θεωρούνται «ψυχροί» στο σεξ. Ας δούμε ποια ζώδια είναι τα πιο βαρετά στο σεξ:

Τα ζώδια που είναι βαρετά στο σεξ -Δεν έχουν φαντασία και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες

Υδροχόος

Δεν είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια, διότι δεν θεωρεί την ερωτική πράξη ως πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το ζώδιο αγαπάει την μοναξιά του και λειτουργεί εγκεφαλικά. Το σεξ είναι απλά μια σεξουαλική πράξη, χωρίς τρελό πάθος και αισθησιασμό. Ο Υδροχόος απεχθάνεται να γίνεται έρμαιο του πάθους του και μην περιμένεις από αυτόν πολλά πολλά στο κρεβάτι.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο μπορεί να συμβιβαστεί σε μία σχέση που δεν έχει καλό σεξ, αν το άτομο που έχει στο πλευρό του είναι αξιόλογο ή του καλύπτει κάποιες άλλες ανάγκες. Ο συντηρητικός Παρθένος δεν συζητάει ποτέ για το σεξ και δεν είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων του. Είναι ντροπαλό ζώδιο και έχει μια μανία με τις λεπτομέρειες που τις περισσότερες φορές «σκοτώνει» τον αυθορμητισμό του σεξ.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο αναζητάει ηρεμία και αρμονία στην καθημερινότητά του. Αυτή είναι η προτεραιότητά του και όχι το σεξ. Ο άνδρας Ζυγός αναζητάει μια σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια. Δεν παρασύρεται σε απερίσκεπτα πάθη και επιλέγει έναν σύντροφο προσεκτικά. Συνήθως επιλέγει άτομα ευγενικά, γοητευτικά, χωρίς εξάρσεις και πάθη, όπως είναι αυτός.


Φωτογραφία: ROMAN ODINTSOV/Pexels

Δίδυμος

Η προτεραιότητα του Δίδυμου σε μία σχέση είναι η επικοινωνία και το φλερτ και όχι το σεξ. Ο αισθησιασμός πάει περίπατο και αυτό το ζώδιο δεν αντέχει να βρίσκεται αρκετή ώρα σε έναν κρεβάτι. Ο Δίδυμος έχει το ταλέντο να μαγεύει τον άλλον με τα λόγια του και την συμπεριφορά του. Και έτσι ο άλλος περιμένει κάτι φοβερό στο σεξ καθώς ο πήχης ανέβει πολύ ψηλά και τελικά έρχεται κάτι πολύ διαφορετικό που δεν έχει καμία σχέση με παραμυθένια νύχτα.

Αιγόκερως

Ο συντηρητικός Αιγόκερως δεν μπορεί να γίνει φωτιά και λάβρα στο κρεβάτι. Η ψυχρή λογική του δεν τον αφήνει να έχει φαντασία και να πάρει μια πρωτοβουλία στο σεξ. Πολλές φορές μάλιστα φαίνεται λες και έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη σεξουαλική ζωή.

bovary.gr