Κεφαλονιά: Σύλληψη 33χρονου για εμπρησμό

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 17:27

Κεφαλονιά: Σύλληψη 33χρονου για εμπρησμό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η χθεσινοβραδυνή προσαγωγή από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κεφαλονιάς, 33χρονου άνδρα, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου στα χωριά Βλαχάτα και Σιμωτάτα Λειβαθούς.

H συλληψή του, έγινε έπειτα απο συντονισμενες ενέργειες της Τοπικής Πυροσβεστικης Υπηρεσίας με την συνεργασία του ειδικού ανακριτικού σώματος ΔΑΕΕ και του τμήματος Ασφάλειας Αργοστολίου. 

Ο 33χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι κάτοικος της περιοχής, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς.

Με ανακοίνωση το Πυροσβεστικό Σώμα αναφέρει:  "Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του κλιμακίου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αργοστολίου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε δασική έκταση στη Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς, του Δήμου Κεφαλονιάς, στις περιοχές Σιμωτάτα, Βλαχάτα και Φαγιάς. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή". 




00 inkefalonia general ad 300X250