Εκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013 12:13

Εκοψε την βασιλόπιτα ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Αργοστολίου

Διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία, από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου, η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας για το νέο έτος 2013. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια να κόβεται από μία μικρή βασιλόπιτα, με δικό της φλουρί φυσικά, για κάθε τμήμα ξεχωριστά. Έτσι, αναδεικνύεται ένας τυχερός μαθητής ή μία τυχερή μαθήτρια ανά τμήμα - συνολικά δώδεκα τυχερά παιδιά – γεγονός που τα ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Οι τυχεροί μαθητές ή μαθήτριες από το κάθε τμήμα παρέλαβαν από ένα συμβολικό δώρο (βιβλίο με θέμα ανάλογο της ηλικίας-τάξης). Μάλιστα σε μία περίπτωση, το φλουρί έτυχε στο κομμάτι μαθητή που απουσίαζε λόγω ασθένειας, ο οποίος θα παραλάβει το δώρο του μόλις επιστρέψει στο σχολείο.

Μετά την απονομή των δώρων ακολούθησε αναμνηστική φωτογράφηση των τυχερών και η εκδήλωση έκλεισε με ευχές τόσο από τη διευθύντρια του σχολείου, κυρία Υβόννη Αλυσανδράτου, όσο και από εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων.

Η εκδήλωση έδωσε και φέτος μεγάλη χαρά στα παιδιά. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχόμαστε στα παιδιά, τους γονείς και τους διδάσκοντες Καλή Χρονιά και να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250