Η δράση του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης την Μ. Εβδομάδα - Με ποιους συναντήθηκαν

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 08:38

Η δράση του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης την Μ. Εβδομάδα - Με ποιους συναντήθηκαν

Η  ΝΕ  Επιτροπή  του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης, εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά!

Mε την ευκαιρία σας   ενημερώνουμε   και για τη δράση του ΤΕΕ   για  το δίμηνο  Μάρτιο Απρίλιο 2021:

-Τη Μ. Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με  τον Δήμαρχο  Αργοστολίου Θεόφιλο  Μιχαλάτο  παρουσία της Προέδρου της  NE TEE Αγγελικής Κοκκολιάδη και του Γραμματέα Κυριάκου Κεκάτου.

Κύριο θέμα  της  συνάντησης  υπήρξε  η Υπηρεσία  Δόμησης  και οι τρόποι υποβοήθησής της, προκειμένου να επιλυθεί κατά  το δυνατό  το πρόβλημα  έκδοσης οικοδομικών  αδειών. Από τη συζήτηση  διαφάνηκε ότι  πιθανόν να υπάρξει μία προσωρινή  επίλυση  του  προβλήματος, με γνώμονα  την πρόταση  που  είχε ήδη αποστείλει από τον Μάρτιο η Νομαρχιακή Επιτροπή προς όλους  τους αρμοδίους, κατόπιν και της   τηλεδιάσκεψης   που  είχε  πραγματοποιήσει  με όλα τα μέλη  της  μηχανικούς.

Στο πέρας  της συνάντησης,  ο Δήμαρχος  ζήτησε  τη  συνδρομή     του  τοπικού ΤΕΕ στα  τεχνικά  θέματα  που  αφορούν  στο  σχεδιασμό  του Δήμου.

-  Επίσης συμμετείχε στην  συνάντηση εργασίας  της  ΠΙΝ   που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη με αποκλειστικό θέμα τους δασικούς χάρτες και προσκεκλημένο τον υφυπουργό  περιβάλλοντος κύριο Αμυρά. Εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει μετά την ανάρτηση των δασικών χαρτών και στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον κ. Υπουργό για το ίδιο θέμα.

-Τέλος τη  Μ.Τετάρτη, το Προεδρείο της Ν.Ε συμμετείχε  στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Αργοστολίου, με αποκλειστικό θέμα τη χωροθέτηση του εμπορικού λιμένα Αργοστολίου,  στην οποία  παρουσίασε  την  τεχνική άποψη  επί του θέματος.

Εκ της  ΝΕ ΤΕΕ  Κεφαλληνίας  Ιθάκης

 


Ετικέτες: