Καμιναράτα: Ολοκληρώθηκε το άσπρισμα του χωριού για το Πάσχα! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 15:33

Καμιναράτα: Ολοκληρώθηκε το άσπρισμα του χωριού για το Πάσχα! (εικόνες)

 Μια ακόμη δράση του Συλλόγου μας που αφορούσε το άσπρισμα του χωριού μας απ΄ άκρη σε άκρη ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 25 Απριλίου του 2021 με μια δυναμική παρουσία των χωριανών σε συνεργασία με την Κοινότητα μας και τον πρόεδρο της Ρηγάτο Χαράλαμπο και τον σύλλογο Απανταχού Καμιναράδων Ο Προφήτης Ηλίας.

Σε αυτήν την δράση μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ένθερμα και προσωπικά όλους όσους συμμετείχαν , άνδρες και γυναίκες!!!

διαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Σταθάτο Χαράλαμπο (Ματσακά) για το φορτηγό αυτοκίνητό του που διέθεσε στην υπηρεσία του Συλλόγου ΑΕΤΟΥ συνεισφέροντας τα μέγιστά για την ολοκλήρωση των εργασιών.
Επίσης, την κα Ρηγάτου Διονυσία του Ηλία για το πρωινό της κέρασμα με ολόφρεσκό γλυκό κέικ στις 8π.μ. πριν την έναρξη των εργασιών καθώς και την κα Βασιλάτου Χρυσούλα του Αποστόλου για την ‘τόνωση’ που μας προσέφερε μετέπειτα γύρω στις 11 π.μ. με παραδοσιακό ελληνικό κάφε.

Σημαντικότατη ήταν η συνεισφορά και του κ. Διονυσάτου Δημητρη στο καθαρισμό τον ακρών με το μηχάνημα του.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε (ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ):
Ρηγάτο Χαράλαμπο του Βασ., Σταθάτο Διονύσιο του Νικ, Γαλιατσάτο Ηλία του Παν., Μαρούλη Διονύσιο του Μεμαγγέλου, Σταθάτο Φώτιο του Θεοδ., Γαλιατσάτου Πόπη, Τρωιάννου Μαρία (συζ. Ιωάννη Μαρούλη), Βρυσίδα Φανού του Μιχ., Κατσιβέλη Οδυσσέα, Βασιλάτου Χρυσούλα του Απόστ., Ρηγάτο Κών/νο του Βασ., Βασιλάτου Ανθούλα του Ευαγ., Ρηγάτο Φώτιο του Βας., Διονυσάτο Δημήτρη, Μαρούλη Παναγιώτη του Κων/νου, Μαρούλη Γεράσιμό του Χριστ., Φανό Νικόλαο του Μ., Φωτεινίδη Νικόλαο (συζ. Βρυσίδας Φανού), Μαρούλη Έρρικα του Γ., Γαλιατσάτο Παναγή του Ηλία, Ρηγάτο Ευάγγελο του Φ., Ρηγάτο Βασίλειο του Χ., Σταθάτο Νικόλαο του Διονυσίου (ο νεότερος της παρέας!) και Μαρούλη Γεωργία του Κων/νου.

Γυναίκες και άνδρες που μαγείρεψαν:
Τζουγανάτου Τζούλια ( σουφλέ + τηγανόψωμο), Ρατσιάτου Σταματούλα (κουνέλι κοκκινιστό με μακαρόνια), Ρηγάτου Διονυσία (κουνέλι λεμονάτο + κολοκυθόπιτα+ τυρί φέτα), Αντωνάτου Αγγελική (κρεατόπιτα + μηλόπιτα), Διονυσατου Μαρία (φασολάδα), Μαρούλης Γρηγόριος (πατάτες λεμονάτες), Φανού Χαριτωμένη (πατσίτσιο), Σταθάτου Θεοδοσία (αναψυκτικά), Μαρούλης Κων/νος του Δημ (κρασί), Ρηγάτος Κων/νος (καρυδόπιτα + κρασί), Ρηγάτου Ζηνοβία ( δυο ταψιά αρνί στο φούρνο λεμονάτα με πατάτες + τυρί φέτα) και Ρηγάτος Χαράλαμπος (κρασί).

Ευχαριστούμε πολύ. Και του χρόνου.

Εκ του Δ.Σ.

 

Μια ακόμη δράση του Συλλόγου μας που αφορούσε το άσπρισμα του χωριού μας απ΄ άκρη σε άκρη ολοκληρώθηκε με επιτυχία την...

Δημοσιεύτηκε από Αετος Καμιναρατων στις Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021

Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250