Ο Ευαγγελάτος τους «τραπέζωσε» στου Κούτουπα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 23:13

Ο Ευαγγελάτος τους «τραπέζωσε» στου Κούτουπα

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο εκδότης της εφημερίδας «Κεφαλονιά» Ξενοφώντας Ευαγγελάτος και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα τραπέζι στον Κούτουπα στα Διλινάτα, έχοντας την ... παρέα πλήθος δημοτικών συμβούλων, αλλά και της βουλευτή Κεφαλονιάς.

Στους καλεσμένους λοιπόν ήταν η Βουλευτής του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελπίδα Κατσαϊτη, Βασίλης Καμπίτσης, Διονύσης Αραβαντινός, Κατερίνα Κουταλά, Βίκτωρας Ρουχωτάς, Κυριάκος Σταμούλης, Νέστορας Βεντούρας και Δημήτρης Φιοραβάντες.

Το παρών έδωσε επίσης και ο Παναγής Βλάχος, ο Χριστόφορος Χουρμούζης, ο Νίκος Καλογηράτος,ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ο επιχειρηματίας Νίκος Σκλαβούνος, ο πρόεδρος της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ανδρέας Καλαφάτης, το μέλος της τοπικής Κοινότητας Πεσάδας Παναγής Δόριζας, ο Χρήστος Λευκαδίτης το μέλος του επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας, ο Γεράσιμος Φιλιππάτος, ο Πολυχρόνης Δενδρινός και ο Γιώργος Καβαλιεράτος.

Δύο μουσικοί από τη Σάμη ανέβασαν το κέφι, το κρασί έρεε άφθονο, ενώ τα πλούσια γευστικά εδέσματα του Κούτουπα, ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς.

20130126 235052




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250