Απονομή χορηγικών υποτροφιών από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013 19:53

Απονομή χορηγικών υποτροφιών από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, αμέσως μετά την τελετή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιδρύματος, που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Κτίριο της Κεντρικής Διοίκησης (Ι. Μομφεράτου & Η. Μηνιάτη), ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας θα απονείμει τις πρώτες χορηγικές υποτροφίες στους δύο φοιτητές των Τμημάτων της Κεφαλονιάς με την υψηλότερη βαθμολογία.

Πρόκειται για την Αγγελική Μοσχονά (βαθμός: 8,28) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τον Σπυρίδωνα Κόη (βαθμός: 8,21) του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας.

Οι διακριθέντες φοιτητές θα παραλάβουν από μία επιταγή αξίας 5.000 ευρώ, ευγενική χορηγία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα χορηγικών υποτροφιών του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συνεχίζεται, με σκοπό την ενίσχυση, κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα, των φοιτητών με ιδιαίτερες επιδόσεις από μεμονωμένους ή εταιρικούς χορηγούς, συνεχίζοντας έτσι την ιστορική παράδοση κοινωνικής ευαισθησίας των Επτανήσιων ευεργετών.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ