Στην Κεφαλονιά ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος για τις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 11:51

Στην Κεφαλονιά ο δημοσιογράφος Αντώνης Λιάρος για τις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ (VIDEO)

Του Χρήστου Λαμπράκη VIDEO Εφ  όλης της ύλης συνέντευξη τύπου παραχώρησε το Σάββατο το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης Αντώνης Λιάρος, περιστοιχιζόμενος από τους κυρίους Μπενετάτο και Μποχάγιερ. Ο κύριος Λιάρος επισκέφθηκε την Κεφαλονιά στα πλαίσια των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος για το επικείμενο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου με 3 Μαρτίου. Στην εισαγωγική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην είσοδο του στην πολιτική σκιαγραφόντας το ΠΑΣΟΚ που οραματίζεται ενώ περιέγραψε με αυτοκριτικό τόνο τα λάθη του παρελθόντος. Στη συνέχεια σχολίασε καυστικά την επιλογή μερίδας Βουλευτών που διαφωνούν με το κόμμα να οδηγούνται σε ανεξαρτητοποίηση και όχι σε παραίτηση. «Είναι υποκριτικό και εμπαιγμός γι αυτούς που σε ψήφισαν» , ανέφερε. Για την επίθεση με γκαζάκι

Απαντώντας στο ερώτημα του inkefalonia για την επίθεση με γκαζάκι στο σπίτι του αναρωτήθηκε «γιατί πρέπει να τρομοκρατείς κάποιον επειδή διαφωνείς με αυτά που λέει» και συμπλήρωσε «γιατί θα πρέπει να αισθανόμαστε φόβο για να διατυπώσουμε την άποψή μας».

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα λάμψει η αλήθεια σχετικά με όσους διευκόλυναν αυτούς που τοποθέτησαν τους εμπρηστικούς μηχανισμούς στα σπίτια των δημοσιογράφων αφήνοντας υπόνοιες  για το πώς έμαθαν τις διευθύνσεις διαμονής τους.

Για τη λίστα Λαγκάρντ

Αναφερόμενος στο θέμα της λίστας Λαγκάνρτ ο κύριος Λιάρος υποστήριξε ότι ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως υπουργός οικονομικών λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων για την επίτευξη του PSI δεν κυνήγησε όσο θα έπρεπε τη φοροδιαφυγή ενώ στηλίτευσε το χειρισμό της «Λίστας Λαγκάρντ» από τον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιώαννη Διώτη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου ακολούθησε κλειστή συνάντηση του κ. Λιάρου με μέλη του ΠΑΣΟΚ όπου συζητήθηκε η τρέχουσα πολιτική κατάσταση και η νέα πορεία του κόμματος.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Λιάρος στα τοπικά ΜΜΕ

https://youtu.be/c2nCaxUIaww




00 inkefalonia general ad 300X250