Μείωση δημοτικών τελών, για τις τοπικές κοινότητες Θηναίας, Νυφίου, Αγκώνoς, Ζόλων,Αθέρα

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:36

Μείωση δημοτικών τελών, για τις τοπικές κοινότητες Θηναίας, Νυφίου, Αγκώνoς, Ζόλων,Αθέρα

Κατόπιν πρωτοβουλιών και της κινητοποίησης των κατοίκων Θηναίας, Νυφίου, Αγκώνος, Ζόλων, το πάγιο αίτημα τους για μείωση των δημοτικών τελών, λόγω λειτουργίας του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους, ευοδώθηκε με την Απόφαση της 9ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την 12-3-2012, στην οποία προστέθηκε και ο οικισμός του Αθέρα.

            Η μείωση κατά 70% των δημοτικών τελών στις παραπάνω περιοχές, προσφέρει μια μικρή ανακούφιση των κατοίκων, στο είδη βεβαρημένο εισόδημά τους, από την σημερινή οικονομική κρίση.

            Έγινε φανερό ότι η ακομμάτιστη αυτή πρωτοβουλία βρήκε ανταπόκριση από όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, και δεν επιτρέπεται να την πιστωθεί λιγότερο ή περισσότερο κανείς.

            Για την ιστορία και μόνο τονίζεται ότι κατά την προεκλογική περίοδο η πρόταση αυτή έτυχε της προσοχής και υπήρξε διαβεβαίωση από την Δημοτική Παράταξη της «Ανεξάρτητης Αγαπημένης Κεφαλονιάς» και του επικεφαλής της Θεόφιλου Μιχαλάτου, ότι θα υποστηριχθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Θηναίας, όταν αυτό τεθεί, όπως και έπραξε (μαζί με τις άλλες παρατάξεις) κατά την συνεδρίαση της 12-3-2012.

            Κακεντρεχή δημοσιεύματα υπέρ ή κατά προσώπων Δημοτικών Παρατάξεων, καπελώματα ή άλλου είδους ενέργειες δεν μας εκφράζουν και δεν μας βρίσκουν σύμφωνους.

            Ελπίζουμε και ευελπιστούμε ότι με την ίδια θέρμη, που υποστηρίχθηκε και υλοποιήθηκε το δίκαιο αυτό αίτημα των κατοίκων της περιοχής μας, θα τύχουν και μελλοντικά, όταν αυτά τεθούν εμπεριστατωμένα στην σημερινή Δημοτική Αρχή.

                                                                        ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

 

 

                                                                        ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΑΤΟΣ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250