Τ. Σταματάκης: "Απογοητεύομαι και θλίβομαι για την αχαριστία πολλών"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013 21:20

Τ. Σταματάκης: "Απογοητεύομαι και θλίβομαι για την αχαριστία πολλών"

Σχόλιο του Τέρη Σταματάκη Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται τελευταία οτι για όλα φταίει ο Μαρκάτος για το κλείσιμο του νοσοκομείου και οτι φοβάται μην χάσει τη θεσούλα του και τα λεφτάκια του με έχουν κάνει το λιγότερο έξαλλο και τελικά απογοητεύομαι και θλίβομαι για την αχαριστία πολλών. Και ξεκινώ για τα έργα και τις ημέρες του Μαρκάτου. Ο Μαρκάτος δεν ηταν εκείνος που έκανε το μικροβιολογικό εργαστήριο αξιόπιστο και να λειτουργεί καθημερινά και να γίνονται σχεδόν ολες οι εξετάσεις; Ο Μαρκατος δεν ηταν εκείνος που έφερε και γίνεται στο νοσοκομείο η μέτρηση οστικής πυκνότητας;

Ο Μαρκάτος δεν ηταν εκείνος που έφερε τους καθηγητές και τους διευθυντές των μεγάλων πανεπιστημιακών νοσοκομείων στο νοσοκομείο και να εξετάζεται ο κόσμος μόνο με το αντίτιμο του απλού εισιτηρίου εξέτασης; Ο κόσμος ειχε τους γιατρούς στο νοσοκομείο στο μέρος τους και δεν αναγκάζονταν οι πολίτες σε έξοδα!

Επί Μαρκάτου για 2 χρόνιες το νοσοκομείο εχει θετικό ισολογισμό και δεν αποτελεί παθητικό για το κράτος, με αποτέλεσμα να είμαστε στα 18 καλυτέρα νοσοκομεία της χωράς!

Επί Μαρκατου εχουν εξασφαλιστεί περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ (απο τη δωρεα Λιβιεράτου, το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και οι δωρεές ιατροτεχνολογικου εξοπλισμού)
Πόσα ξενύχτια και πόσες φορές έβαλε προσωπικά το χέρι στην τσέπη για ξελειτούργει σωστά το νοσοκομείο.
Επί Μαρκατου αλλά και με τη συμμέτοχη των ηρωικών εργαζομένων του νοσοκομείου φτάσαμε την επισκεψιμοτητα στο νοσοκομείο στους 9.000 απο 3.500 και 4.000 ετησίως.

Ποιος πέρασε απο το νοσοκομείο και δεν εξυπηρετήθηκε;
για αυτούς και για πολλούς άλλους λογούς ο Μαρκατος οχι μόνο δεν λογάριαζε τη θέση του και τα οποια λεφτά έπαιρνε αλλα αγωνιζόταν για το καλό του τόπου του, του νοσοκομείου , της Παλλικης. Να δούμε σε όλους τους δήθεν αγωνιστές και κριτές του καναπεους τα μούτρα τους, οταν θα τρέχουν να τους εξυπηρετηθούν στο Αργοστόλι!

Ο μαστογραφος ποιανού έργο είναι. Εγω ξέρω οτι πολλοί δεν αξίζουν ουτε να καθαρίσουν τα παπούτσια του Μαρκατου και οτι οι περισσότεροι να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να κάνουν την αυτοκριτική τους. Αυτοι οι κριτές και επικριτές του καναπεους τι προσέφεραν και τι συνεισφέραμε στο Νοσοκομείο;

Τέρης Σταματάκης

Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μαντζαβινατείου
Εργαζόμενος του Νοσοκομείου




00 inkefalonia general ad 300X250