Kινητοποίηση κατοίκων Δήμου Σάμης εναντίον της εκφόρτωσης νέων ανεμογεννητριών στην Κεφαλονιά - Κάλεσμα Μονια για συμμετοχή στην Κινητοποίηση (εικόνα)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 19:37

Kινητοποίηση κατοίκων Δήμου Σάμης εναντίον της εκφόρτωσης νέων ανεμογεννητριών στην Κεφαλονιά - Κάλεσμα Μονια για συμμετοχή στην Κινητοποίηση (εικόνα)

Kινητοποίηση τώρα των κατοίκων του Δήμου Σάμης, εναντίον της εκφόρτωσης νέων ανεμογεννητριών, στην Κεφαλονιά.

Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο λιμάνι και προσπαθούν να αποτρέψουν την εκφόρτωση των ανεμογεννητριών, οι οποίες θα τοποθετηθούν στα Διλινάτα. Οι κάτοικοι θεωρούν ότι η τοποθετησή τους στα Διλινάτα θα επιρρεάσει όσον αφορά τα πλημμυρικά φαινόμενα τον Καραβόμυλο. 

Ο Δήμαρχος Σάμης,  Μάκης Μονιάς, καλεί τους κατοίκους της Κεφαλονιάς, σε συμμετοχή στη κινητοποίηση που γίνεται σήμερα στη Σάμη, ενάντια στην εκφόρτωση ανεμογεννητριών, στο λιμάνι της πόλης μας. Το θέμα αυτό, αφορά σε όλη τη Κεφαλονιά. 

Ο πρώην Νομάρχης Κεφαλονιάς και πρώην Δήμαρχος Ελειού Πρόνων Γεράσιμος Μεταξάς, δηλώνει τη συμπαράστασή του, στη σημερινή κινητοποίηση στη Σάμης, ενάντια στην εκφόρτωση ανεμογεννητριών στο νησί μας. 

 Σάμη Σήμερα 15.30, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο κεκλεισμένων των θυρών,., με θέμα την εκφόρτωση ανεμογεννητριών στο λιμάνι της Σάμης.

Κοινή δήλωση Δημάρχων Ληξουρίου και Σάμης, για τις ανεμογεννήτριες

Αργύρης Παπαδάτος. Γραμματέας Σ. Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΗΣ

Εικόνα - Video:

Τάσος Γερασίμου Καβαλλιεράτος

120709428 3465811206812621 604149223851317366 o


Ετικέτες: