Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 10:35

Καταγγελία Χριστόφορου Παναγιωτόπουλου για το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς: «Για μια διαδικασία μισού λεπτού, ταλαιπωρούμαστε μήνες»

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο κος Χριστόφορος Παπαγεωργόπουλος προκειμένου να καταγγείλει τα όσα βίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όταν το επισκέφθηκε για να προγραμματίσει ένα ραντεβού για μια ένεση.

Ο κος Παπαγεωργόπουλος (κάτοικος Κεφαλονιάς), όπως εξιστόρησε, μετέβη στο Νοσοκομείο, για να προγραμματίσει ένα ραντεβού για να του γίνει μια ένεση στο γόνατο. «Εδώ και δύο χρόνια και μετά από ένα χειρουργείο που έκανα στο γόνατο, επισκέπτομαι το νοσοκομείο  για μια συγκεκριμένη ένεση» επισήμανε και κατήγγειλε ότι αυτή την φορά δεν κατάφερε να προγραμματίσει το ραντεβού του.

Πιο συγκεκριμένα η καταγγελία του αφορούσε το γεγονός ότι ενώ ζήτησε ραντεβού, του απάντησαν ότι μέσα στο 2020 δεν υπάρχει κανένα κενό και για το 2021 δεν μπορούν να του προγραμματίσουν κάποιο. «Απευθύνθηκα στην γραμματεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει ημερομηνία για το 2020. Τους ζήτησα έστω για το 2021 και μου είπαν ότι δεν μπορούν να προγραμματίσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κος Παπαγεωργόπουλος πρόσθεσε, ότι αυτή την στιγμή και λόγω του προβλήματός του δεν μπορεί να μετακινηθεί με ευκολία ενώ αποκάλυψε ότι η όλη διαδικασία της ένεσης δεν διαρκεί περισσότερο από 1 λεπτό. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Για μια διαδικασία 40 δευτερολέπτων, ταλαιπωρούμαι μήνες. Και δεν είμαι μόνο εγώ. Πολύς κόσμος».

Χαρακτηριστική ήταν και η “έκρηξη” του καταγγέλλοντα, μετά από όλα όσα εξιστόρησε, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποια στιγμή και αν δεν δοθούν δραστικές λύσεις, θα ξεσπάσει βία από αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι ταλαιπωρούνται. Παράλληλα κάλεσε τον διοικητή να πάρει θέση και να επιληφθεί του θέματος.

πηγή:965.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250