Ευχαριστήριο Βαγγέλη Λουκέρη προς ΓΝ Αργοστολίου και Ληξουρίου: "Η ιστορία μου ας αποτελέσει κίνητρο για την βελτίωση και στελέχωση της υποδομής των Νοσοκομείων"

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 09:14

Ευχαριστήριο Βαγγέλη Λουκέρη προς ΓΝ Αργοστολίου και Ληξουρίου: "Η ιστορία μου ας αποτελέσει κίνητρο για την βελτίωση και στελέχωση της υποδομής των Νοσοκομείων"

Μετά από ένα σοβαρότατο επεισόδιο υγείας και ευρισκόμενος σε στάδιο ανάρρωσης εκτός νοσοκομείου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμότατα συνολικά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό τόσο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου όσο και του Νομαρχιακού Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς για την άμεση, ανθρώπινη ουσιαστική και αποτελεσματική φροντίδα με την οποία αντιμετώπισαν το πρόβλημα μου.

Θα ήταν παράλειψή μου επίσης να μην ευχαριστήσω τον ιδιώτη γιατρό καρδιολόγο κ. Κώστα Λουκέρη ο οποίος βρέθηκε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή και μέχρι την μεταφορά μου στο Αργοστόλι .

Είναι προφανές ότι σε τέτοιες τόσο δύσκολες ώρες ο καθένας μας βρίσκεται πολύ κοντά στον Δημιουργό με μόνη βοήθεια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του δημοσίου συστήματος υγείας.

Υπό αυτές τις συνθήκες σε τέτοιες περιπτώσεις το μοναδικό θέμα που απασχολεί κάθε ασθενή και τους οικείους του είναι η αντιμετώπιση του προβλήματος του και μόνο και φυσικά το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μου.

Θέλω λοιπόν να πω σε όλους ότι κάθε κρίση, σχόλιο, άποψη, θετική ή αρνητική που διατυπώθηκε με αφορμή το πρόβλημα της υγείας μου, η οποία σημειωτέον δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, φυσικά και δεν εκπορεύεται από εμέ αλλά θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής αν όλη αυτή η ιστορία αποτελέσει κίνητρο για την βελτίωση και στελέχωση της υποδομής των Νοσοκομείων μας που αποτελούν το τελευταίο μας καταφύγιο για περίθαλψη και φροντίδα.

Τέλος, ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά μου καθώς επίσης σε όλους τους δικούς μου αγαπημένους και συνεργάτες μου και ανταποδίδω την αγάπη μου.

 

Λουκέρης Ευάγγελος

Τέως πρ Ν.Ο.Δ.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης