Συλλυπητήρια μηνύματα Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου και Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για την απώλεια του Δημήτρη Φιοραβάντε

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 11:08

Συλλυπητήρια μηνύματα Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου και Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου για την απώλεια του Δημήτρη Φιοραβάντε

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΟΡΑΒΑΝΤΕ

Η απώλεια του Δημήτρη Φιοραβάντε μας συγκινεί και μας στερεί έναν καλό φίλο, έναν συναγωνιστή, έναν άνθρωπο της αυτοδιοίκησης που πρωταρχική του μέριμνα είχε την φροντίδα των αδύναμων ανθρώπων της κοινωνίας μας και κυρίως της ευπαθούς ομάδας των ηλικιωμένων.

Ο Δημήτρης πάντα με το χαμόγελο, τον καλό λόγο και τα χαριτολογήματά του ήξερε να μεταδίδει αισιοδοξία, δύναμη και κουράγιο στους συνανθρώπους του.

Με τον ίδιο γενναίο τρόπο αντιμετώπισε και την προσωπική περιπέτεια της υγείας του.

Θα μας λείπει αλλά δεν θα τον ξεχάσουμε !

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του

 

Αργοστόλι, 04 Μαρτίου 2020

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

 

-------------------------------

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ 

Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα χθες την απώλεια του συμπατριώτη μας Δημήτρη Φιοραβάντε μετά από γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, την οποία έδωσε με αξιοπρέπεια.

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και δυναμισμό τη Νέα Δημοκρατία ως μέλος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς, καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τα οικεία του πρόσωπα.

Αιωνία η μνήμη.

 

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250