Ωράριο επισκέψεων στο Μουσείο Ραδιοφώνου στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 12:18

Ωράριο επισκέψεων στο Μουσείο Ραδιοφώνου στο Αργοστόλι

Μουσείο Ραδιοφώνου, Ασυρμάτου και Τηλεπικοινωνιακού Υλικού

Ανοιχτό καθημερινά το Μουσείο Ραδιοφώνου, Ασυρμάτου και Τηλεπικοινωνιακού Υλικού, ένας μοναδικός εκθεσιακός χώρος στο Αργοστόλι που ταξιδεύει τον επισκέπτη στο χρόνο, σε μια άλλη εποχή, μακριά από τη σημερινή τεχνολογία και τις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες.

Το Μουσείο έχει δύο ενότητες :

1. Παλαιά ραδιόφωνα και τηλέφωνα, ασυρμάτους και τηλεπικοινωνιακούς δέκτες

2. Παραδοσιακά Επαγγέλματα

Εκτίθενται γραμμόφωνα από τις αρχές του 20ού αιώνα, περίπου 100 επιτραπέζια ραδιόφωνα, μαγνητόφωνα, πικ-απ, διάφοροι ασύρματοι για ατομική και στρατιωτική χρήση , πομποδέκτες, C.B., παλαιές λυχνίες εκπομπής-λήψης, τηλεφωνικές συσκευές και τηλεφωνικά κέντρα παλαιάς εποχής καθώς και φωτογραφικό υλικό. Όλα τα εκθέματα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και μπορεί ο επισκέπτης να τα λειτουργήσει.

Τα εκθέματα έχει συλλέξει και συντηρήσει με πολλή αγάπη και μεράκι ο κ. Χαράλαμπος Μακρής, που ασχολείται παραπάνω από 20 χρόνια ψάχνοντας και ανανεώνοντας τη συλλογή του.

Επίσης, φιλοξενείται η έκθεση «Παραδοσιακά Επαγγέλματα», επαγγέλματα που χάθηκαν στο χρόνο ...

Επιμελητήριο Κεφαλληνίας & Ιθάκης, Λεωφόρος Βεργωτή 131, Αργοστόλι

 Γενική Είσοδος: 4.5 € | Μειωμένο Εισιτήριο: Φοιτητές, Ομαδικές Επισκέψεις (15 άτομα και άνω) | Είσοδος Ελεύθερη: παιδιά-νέοι έως 17 ετών, Εκπαιδευτικοί που συνοδεύουν σχολεία, Άτομα με αναπηρία, Άνεργοι με την επίδειξη ενεργής κάρτας ΟΑΕΔ.

  Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10π.μ.- 9μ.μ.

Σάββατο – Κυριακή : 9 π.μ. – 3 μ.μ.

  Πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα
  Χώρος στάθμευσης

Για περισσότερες πληροφορίες: 2671022253, 2671026190, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., επίσημη σελίδα στο facebook: radiomuseumkefalonia




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250