Στο σκοτάδι τα Λουρδάτα – Με φακό ανεβαίνουν το δρόμο οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 00:09

Στο σκοτάδι τα Λουρδάτα – Με φακό ανεβαίνουν το δρόμο οι πρώτοι τουρίστες της σεζόν!

Πριν από λίγο μας κάλεσε στα γραφεία  του INKEFALONIA.GR κάτοικος της ευρύτερης περιοχής που δραστηριοποιείται με τον τουρισμό.

Μας μετέφερε την έντονη ενόχλησή της για το γεγονός ότι μια σημαντική τουριστική περιοχή , όπως ο Λουρδάς αντιμετωπίζει τους πρώτους επισκέπτες σαν πολίτες τρίτης  κατηγορίας.

Όπως μας μετέφερε, πολύ μεγάλο μέρος του δρόμου από το γεφύρι πριν από τα Λουρδάτα έως και την παραλία βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό χωρίς Δημοτικό Φωτισμό.

Αποτέλεσμα , οι τουρίστες που περνούν το δρόμο να χρησιμοποιούν φακό για να μην πέσουν πουθενά και χτυπήσουν.

«Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με ρώτησε χθες γιατί δεν έχει φως και αν γνωρίζω πότε θα φτιάξει», ανέφερε η κάτοικος - επαγγελματίας, τονίζοντας μας ότι δεν ήξερε τι να τους απαντήσει !

Ευθύνη φυσικά για αυτό έχουν αποκλειστικά οι Δημοτικοί Άρχοντες, οι οποίοι  αν και έχουν γίνει δέκτες πολλών παραπόνων για το θέμα , φαίνεται να μην ιδρώνει το αυτί τους, ούτε στο ελάχιστο..

Το θέμα δεν αφορά μόνο τους επισκέπτες αλλά και τους ντόπιους οι οποίοι πληρώνουν κατά άλλα κανονικά τα δημοτικά τους τέλη, χωρίς να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να παρέχει.

Αλήθεια.. δεν αντιλαμβάνονται ότι γινόμαστε ρεζίλι  στους ανθρώπους αυτούς που μας τιμούν αφήνοντας τα χρήματά τους στον τόπο μας ;

Εν έτη 2019, η ύπαρξη  επαρκούς φωτισμού στους Δρόμους είναι δυστυχώς ζητούμενο και όχι δεδομένο..

Πραγματικά δεν είναι  αξιοθρήνητο που η Δημοτική Αρχή αφιερώνει χρόνο για να κατηγορήσει τα site ότι βλάπτουν την εικόνα του νησιού, όταν η ίδια αδιαφορεί για τα καθημερινά και αυτονόητα; Όταν έχει εγκαταλείψει πλήρως την περιφέρεια του νησιού και έχει αφήσει τους επαγγελματίες να παλεύουν μόνοι τους; 

 κ. Παρίση μπορεί τα Λουρδάτα να μην ανήκουν στο νέο Αργοστόλι, όμως σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε σεζόν δέχονται χιλιάδες επισκέπτες από άλλες ευρωπαϊκές πόλεις … που ξέρουν από ευρωπαϊκές τουριστικές περιοχές … και θα γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους όπου δυστυχώς δεν θα "μαυρίσουν" εσάς αλλά θα μαυρίσουν το νησί μας!

Αλήθεια τα Λουρδάτα στην Ευρώπη δεν ανήκουν;




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ