Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: «24ωρη Γενική Απεργία την 18η Οκτωβρίου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012 21:07

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: «24ωρη Γενική Απεργία την 18η Οκτωβρίου»

Το νέο επώδυνο πακέτο μέτρων δεν πρέπει να περάσει. Οι νέες απαιτήσεις απειλούν να αποτελειώσουν ό,τι έχει απομείνει από τα εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικά και κοινωνικά δικαιώματά µας.

Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της διάλυσης της Υγείας, της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.

Μπροστά μας έχουμε τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη 18/10/2012 και η Κυβέρνηση, οι Τροϊκανοί και οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να καταλάβουν ότι πίσω από τις αριθμούς και τους δείκτες υπάρχουν άνθρωποι με δικαιώματα και απαιτήσεις που τσακίζονται καθημερινά. Απαιτείται λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη μάχη η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ στον αγώνα και στην πάλη. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια ξεχωριστών δράσεων και διασπαστικών συμπεριφορών.

Δεν υπάρχουν περιθώρια επανάπαυσης και εφησυχασμού.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 18ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ

Εάν αυτοί δε θέλουν ή δεν μπορούν να το καταλάβουν,
οι εργαζόμενοι-εμείς- και η κοινωνία μπορούν να το επιβάλλουν.

Ο Αγώνας και η μαζική συμμετοχή όλων μας μπορεί να ακυρώσει στην πράξη κάθε αντικοινωνικό σχεδιασμό!

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ

Την Πέμπτη 18 του Οκτώβρη, ημέρα της απεργιακής κινητοποίησης, και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο «Σπίτι του Δασκάλου» για να προστατεύσουμε όλοι μαζί τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.