Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας για την εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2012 09:24

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας για την   εισβολή στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Η εισβολή στο χώρο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από απλήρωτους εργαζομένους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και οι εικόνες που προβλήθηκαν στα ΜΜΕ αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την βαθιά παρακμή που διέρχεται η Χώρα.

Είναι λυπηρό αλλά και άσκοπο να σχολιάσει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας τις εικόνες αυτές. Εξευτελισμός και τραγική ανεπάρκεια αντίδρασης. Κάλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις να προστατεύσουν τον πιο ευαίσθητο χώρο της εθνικής μας άμυνας!

Στην Πατρίδα μας δεν έχει μείνει τίποτα πια όρθιο. Ο κομματισμός και «το συμφέρον της παράταξης» διέλυσαν τα πάντα. Το πολιτικό σύστημα προδοτικό και ανθελληνικό δείχνει μόνο τις αξιοθαύμαστες ικανότητές του να εξαφανίζει τις λίστες της ντροπής, να « δραπετεύει» αυτούς που μπορούν να μιλήσουν, ενώ οι επαγγελματίες πολιτικοί εξηγούν στο Λαό « τι πρέπει να γίνει».

Ο Λαός ανήμπορος για οτιδήποτε, αλλά και συνυπεύθυνος, περιμένει παραδομένος πλέον το μοιραίο. Καμιά δύναμη δεν μπορεί να ανακόψει την καταστροφική πορεία της Χώρας. Και οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις, όσες έχουν απομείνει, δεν βρίσκουν κανένα δρόμο να δώσουν χέρι βοηθείας προς την Πατρίδα που βυθίζεται στον ωκεανό της διαφθοράς, της ανεργίας, της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, των αυτοκτονιών, της ραγδαίας υποβάθμισης του βιοτικού του Λαού....

Δεν μένει παρά να περιμένουμε την επόμενη ημέρα. Την σκληρή τιμωρία που επιφυλάσσει η ιστορία για κάθε έναν που συνειδητά έβλαψε τον τόπο του.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Για το τοπικό Πολιτικό Συμβούλιο

Σωτήριος Διον.Σάρλος
Πρόεδρος Πολιτικού Συμβουλίου
Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Π.Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250