«Πάγωσαν» λόγω… νερού τα έργα στο Στάδιο Αργοστολίου (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 10:19

«Πάγωσαν» λόγω… νερού τα έργα στο Στάδιο Αργοστολίου (εικόνες)

Οι εργασίες έχουν σταματήσει, καθώς βρέθηκε νερό κάτω από την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου 

«Παγωμένα» είναι το τελευταίο 10ήμερο, τα έργα αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο Στάδιο Αργοστολίου, εξαιτίας ενός απρογραμμάτιστου γεγονότος που πρέπει άμεσα να λυθεί, ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν και πάλι οι εργασίες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των εκσκαφών, τα συνεργεία που δούλευαν εκεί, όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες που παρουσιάζουμε, βρήκαν νερό κάτω από την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου του Σταδίου Αργοστολίου.

Όπως ήταν λογικό, οι εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου σταμάτησαν, καθώς οι εργασίες απάντλησης των υδάτων απαιτούν ειδικά μηχανήματα που αυξάνουν το αρχικό κόστος του έργου.

Από την πλευρά του Δήμου φαίνεται πως προφορικά έχει συμφωνηθεί να καλυφθεί αυτό το επιπλέον ποσό προς τον εργολάβο (περίπου 50.000 ευρώ), ώστε να συνεχιστεί το έργο, εντούτοις για να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες πρέπει να υπογραφούν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Το ζήτημα βέβαια που προκύπτει από αυτή την καθυστέρηση, είναι ότι ενδεχομένως το γήπεδο να μην είναι έτοιμο προς χρήση στις αρχές Μαΐου, όταν θα λάβουν χώρα στην Κεφαλονιά διοργανώσεις όπως τα «Βεργώτεια» και τα «Τρίτσεια» και δεν αποκλείεται οι διοργανώσεις να μεταφερθούν στο Ληξούρι, καθώς το γήπεδο του Αγίου Αντωνίου, είναι το μοναδικό γήπεδο προς χρήση με ταρτάν στίβου. 

Επίσης, άλλο ένα … ιδιαίτερο στοιχείο από τις εκσκαφές, είναι τα συντρίμμια από τους σεισμούς του 1953 (είχαν χρησιμοποιηθεί για να μπαζωθεί εκεί το σημείο) που έχουν έρθει στην επιφάνεια και προκαλούν εντύπωση! 

Γιώργος Χαλαβαζής

DSC 0004DSC 0006DSC 0007DSC 0008DSC 0010DSC 0011 2DSC 0012DSC 0013DSC 0016DSC 0018DSC 0019

 




00 inkefalonia general ad 300X250