Επιμελητηριακές Εκλογές: Συγχαρητήρια μηνύματα στον Σταύρο Σπαθή για την εκλογική του νίκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 09:35

Επιμελητηριακές Εκλογές: Συγχαρητήρια μηνύματα στον Σταύρο Σπαθή για την εκλογική του νίκη

Συγχαρητήρια μηνύματα 

 Η ΚΡΑΝΗ

Συγχαίρουμε το νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τα  μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και ευχόμαστε μια δημιουργική και αποτελεσματική πορεία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ

Ελληνο- Σερβικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Αξιότιμε Πρόεδρε κύριε Σπαθή,

Θέλουμε να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας στη θέση του Προέδρου και να ευχηθούμε τόσο σε εσάς όσο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλή και εποικοδομητική θητεία.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η Διοίκηση και τα μέλη του Ελληνο – Σερβικού Εμπορικού, Βιομηχανικού, Τουριστικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος είναι στη διάθεσή σας για μία πιο στενή συνεργασία και διοργάνωση κοινών δράσεων για το καλό των επιχειρηματιών των δύο χωρών.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχηθούμε σε εσάς, το Διοικητικό σας Συμβούλιο και όλα τα μέλη σας Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.

Με εκτίμηση,
 
Πρόεδρος                                            Γενικός Γραμματέας
Κωνσταντίνος Γεωργάκος                    BanePrelevic

Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης 'ΓΙΑΛΟΣ”

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης 'ΓΙΑΛΟΣ” συγχαίρει το νέο Πρόεδρο και τα μέλη του νεοκλεγμένου Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και επισημαίνει την ανάγκη λειτουργίας αυτής της ένωσης με γνώμονα πάντα την προάσπιση των συμφέροντων της τοπικής οικονομίας και των επαγγελματιών της, μακριά από πολιτικές διαχείρισης για τους “λίγους” και τους “εκλεκτούς”.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη όσο ποτέ την πρόοδο μέσα από διαδικασίες και πρωτοβουλίες που θα διευρύνουν και θα ενισχύσουν καθολικά την οικονομία αλλά και θα υπερασπίζονται και θα διεκδικούν τα αυτονόητα για το κλάδο μας.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

 Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηλεκτρολόγων Ν. Κεφαλληνίας συγχαίρει το νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρο Σπαθή και το νεοσύστατο Δ.Σ. και εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι το καινούργιο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου θα αφουγκραστεί όλα τα προβλήματα των Μελών του τα οποία είναι αρκετά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που ζούμε όλοι μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κατσούρης Διονύσιος Γασπαράτος Ιωάννης

Οδυσσέας Γαλιατσάτος

Τοπικός σύμβουλος Πόρου

Στις 11-12-2017 Ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΠΝΟΗ”, με επικεφαλή τον Σταύρο Σπαθή κέρδισε τις εκλογές για το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, πετυχαίνονται μια μεγάλη νίκη, απέναντι στον συνδυασμός « Νέο Επιμελητήριο » ενός άξιου αντιπάλου του Σπύρου Γασπαρινάτου.

Συγχαρητήρια το Σταύρο Σπαθή και όλους τους υποψηφίους του για την νίκη τους. Εύχομαι πραγματικά καλή και δημιουργική επιτυχία στο έργο τους .
Θα ήταν όμως παράληψη να μην αναφέρω ένα μεγάλο μπράβο στους αφανής συμπαραστάτες που πίστεψαν δούλεψαν και στήριξαν τον αγώνα του Σταύρου Σπαθη .
Στα άτομα που

Όταν η μέρα αρχίζει, αυτοί δημιουργούν .
Όταν υπάρχει σκοτάδι αυτοί ανάβουν το φως
Όταν δεν υπάρχει ελπίδα αυτοί τολμούν.
Όταν όλα είναι το ίδιο, αυτοί κάνουν την διαφορά.
Όταν οι καιροί είναι δύσκολοι ,τολμούν και είναι δυνατότεροι.
Όταν οι άλλοι αρνούνται να συνεχίσουν, αυτοί τολμούν να προχωρήσουν.

Εύχομαι στο Σταύρο Σπαθή και υποψηφίους του μια όμορφη περίοδο να έχουν.

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Ο Σύλλογος μας εύχεται καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σταύρο Σπαθή καθώς και στα μέλη του νεοεκλεγμένου Δ.Σ. του ΕΒΕΚΙ και καλή επιτυχία στο έργο της διασφάλισης των συμφερόντων και της υποστήριξης των μικρών επιχειρήσεων , εμποροεπαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του επιμελητηρίου.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε για την επιτυχία του τον πρώτο σε σταυρούς εκλεγμένο του Δ.Σ., τον Ανδρέα Παντελειό ο οποίος είναι μέλος και αντιπρόσωπος του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελλοπονήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Η Διοίκηση

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Η Ομοσπονδία μας , συγχαίρει για την εκλογή τους τον Επικεφαλή του Συνδυασμού

«ΝΕΑ ΠΝΟΗ»

ΣΤΑΥΡΟ ΣΠΑΘΗ

καθώς και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και τους εύχεται καλή επιτυχία και δύναμη , γόνιμη και δημιουργική θητεία.

Σαν φορέας προσβλέπουμε σε ένα Επιμελητήριο Σύγχρονο που με στοχευμένες παρεμβάσεις και δράσεις του θα προάγει την Επιχειρηματικότητα και θα είναι ο Κινητήριος Μοχλός ανάπτυξης της Τοπικής Κοινωνίας και Οικονομίας των νησιών μας.

Για την Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.Κ.Ι

Ο Πρόεδρος             Ο Γεν. Γραμ.

Ατσάρος Δημήτριος    Μουρελάτος Σπυρίδων

Παύλος Παπαδάτος

Αγαπητέ Σταύρο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Θέλω να σε συγχαρώ για την εκλογή σου στην προεδρεία του επιμελητηρίου της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, όπως επίσης να σου ευχηθώ να επιτύχεις τα μέγιστα  στην αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών του επιμελητηρίου στα μέλη του.

Καλή επιτυχία στο έργο σου, και καλή συνεργασία με όλους τους εκλεγμένους συμβούλους του επιμελητηρίου.

Παύλος Παπαδάτος

Επίτιμος Πρόξενος Δημοκρατίας της Σερβίας

Συγχαίρω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου Κεφαλλονιάς και Ιθάκης. Εύχομαι ολόψυχα καλή και εποικοδομητική θητεία.

Παραμένω στην διάθεσή σας για την προώθηση των σχέσεων στον τομέα της  Οικονομίας  και της Επιχειρηματικότητας  μεταξύ Κεφαλλονιάς και Σερβίας.

Βίκτωρ Ρουχωτάς

Επίτιμος Πρόξενος Δημοκρατίας της Σερβίας


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Η ένωση μας, συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης που εκλέχθηκε στις εκλογές των προηγούμενων ημερών και εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων της τοπικής οικονομίας, ως και την εν γένει οικονομική πρόοδος αυτής.

Αργοστόλι 12/12/2017

Ο πρόεδρος                            ο Γραμματέας

Γρηγοροπουλος Κων/νος      Πασχάκης Δημήτριος

Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, εύχονται στον επικεφαλή του συνδιασμού "ΝΕΑ ΠΝΟΗ", νικητή των εκλογών του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης Σταύρο Σπαθή, καλή και παραγωγική θητεία στα νέα του καθήκοντα.

Η Ένωση Ξενοδόχων όπως και με τους άλλους φορείς των νησιών μας, θα επιδιώξει την συνεργασία με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει προς όφελος των επιχειρήσεων και των κατοίκων των νησιών μας.

 




00 inkefalonia general ad 300X250