Η ατυχία, η βάρδια και ο σκύλος που τον αποζητούσε

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012 13:41

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες απ' την πρώτη στιγμή δίπλα στον άτυχο λιμενικό

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες απ' την πρώτη στιγμή δίπλα στον άτυχο λιμενικό

Η ατυχία τον χτύπησε εν ώρα καθήκοντος, ωστόσο αυτός, σωστό παλικάρι, είναι σίγουρο πως θα την ξεπεράσει με χαμόγελο. Όπως κάνει πάντα άλλωστε.  Ο λιμενικός Νίκος Μεσαλούρης, τραυματίστηκε εν ώρα καθήκοντος στην προσπάθειά του να προστατέψει τον αντιδήμαρχο Πυλάρου, Γεράσιμο Βαγιωνίτη που εκείνη την ώρα δεχόταν επίθεση. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο Νίκος υπηρετεί εδώ και τρία χρόνια στο Λιμενικό της Σάμης. Είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή και όπως λένε όλοι, έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Χθες σε μία άτυχη στιγμή στην Αγία Ευφυμία, βλέποντας τους ανθρώπους να κινούνται προς τον κ. Βαγιωνίτη, προσπάθησε να τον προστατέψει, ωστόσο γλίστρησε και υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού.

Πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και αύριο θα μπει στο χειρουργείο για επέμβαση την οποία θα κάνει ο γνωστός χειρούργος - ορθοπεδικός κ. Μπουζικάκος . Είναι σίγουρο πως ο κ. Μπουζικάκος θα κάνει ο,τι το καλύτερο, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά που έχει υποστεί και ευχή όλων είναι να περπατήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Από την πρώτη στιγμή δίπλα στον άτυχο λιμενικό ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φιοραβάντες. Άλλωστε τον Νίκο τον γνώριζε πάρα πολύ καλά, καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά στη Σάμη.

Ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι η βάρδια της Τετάρτης, θα ήταν από τις τελευταίες του στην Κεφαλονιά, διότι ο άτυχος λιμενικός θα έφευγε με απόσπαση στην Χαλκίδα απ' όπου είναι η καταγωγή του.

Ο Δημήτρης Φιοραβάντες μας διηγήθηκε και ένα περιστατικό, που δείχνει το δέσιμο που υπήρχε με τον λιμενικό: «Ο Νίκος συχνά περνώντας ξέω από το σπίτι, άφηνε πάντα ένα κοκαλάκι στον σκύλο μου. Χθες ο σκύλος μου δεν τον είδε και ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Σαν να καταλάβαινε πως κάτι έχει συμβεί».

Φυσικά, ο Δημήτρης Φιοραβάντες καταδίκασε την επίθεση στον αντιδήμαρχο Πυλάρου κ. Γεράσιμο Βαγιωνίτη. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι πολύ σκληρό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και να επιτίθενται κατ' αυτόν τον τρόπο σε έναν άνθρωπο που τυγχάνει να είναι και αντιδήμαρχος του νησιού. Αυτό και μόνο είναι πολύ θλιβερό για τον τόπο μας».




00 inkefalonia general ad 300X250