H Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση καταγγέλλει την απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2017 09:57

H Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση καταγγέλλει την απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου

Απέρριψαν την ένσταση που κατατέθηκε σχετικά με την Εκκαθάριση των Εκλογικών Καταλόγων από τους Μη Ενεργούς Επαγγελματίες


Η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση καταγγέλλει την απόφαση της Εκλογικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης με την οποία απορρίπτει την ένσταση που κατατέθηκε από την Παράταξη μας σχετικά με την Εκκαθάριση των Εκλογικών Καταλόγων από τους Μη Ενεργούς Επαγγελματίες.

   Απέναντι στην αιτιολογία της Απόφασης,  η Παράταξη μας απαντάει πως καταρχήν, θα μπορούσε να αιτηθεί η Εκλογική Επιτροπή και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προς στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου της ΔΟΥ Αργοστολίου για κατάσταση των Επαγγελματιών με Διακοπή της Επαγγελματικής τους  δραστηριότητας.

   Επίσης η παράταξη μας σε καμία περίπτωση δεν θα επικαλούνταν ονομαστικά συναδέλφους καθώς δεν μας ταιριάζει αυτός ο ρόλος.

   Αντ΄ αυτού η Εκλογική Επιτροπή με συνοπτικές διαδικασίες, και σε χρόνο ρεκόρ, από την ακρόαση των επιχειρημάτων μας , αποφάσισε πως δεν αξίζει τον κόπο ούτε να προσπαθήσει να δώσει κάποια λύση.

    Θεωρούμε ότι, τέτοιου είδους τακτικές και μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται, αποσκοπούν στη διατήρηση στρεβλών και αλλοιωμένων εκλογικών αποτελεσμάτων, προφανώς συντηρούν πλειοψηφίες που εξυπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και συγχρόνως καταστέλλουν την φωνή και την δυναμική των μικρών Επαγγελματιών.

   Καλούμε τους συναδέλφους να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα και με την ψήφο τους να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες , στηρίζοντας στις επερχόμενες εκλογές, το Ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής  Αντιμονοπωλιακής  Συσπείρωσης.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ