Και επίσημα οδός «Βόσντοβατς» στο Ληξούρι (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 19:52

Και επίσημα οδός «Βόσντοβατς» στο Ληξούρι (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας στο πλάισιο των εορτασμών συμμαχία Ελλάδας Σερβίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με αφορμή τα 150 χρόνια των κοινών εορτασμών συμμαχίας Ελλάδας –Σερβίας ο Δήμος Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με τον Επίτιμο Πρόξενο Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βίκτωρα Ρουχωτά, η εκδήλωση ονοματοδοσίας της οδού "Σαλαμίνος και Μαραθώνος" σε «Βόσντοβατς».

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο Αντιδήμαρχος Παλικής κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο πρώην Δήμαρχος Παλικής κ. Σπύρος Κατσιβέλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωπο Λιμενικού Τμήματος Ληξουρίου.

Φυσικά, παρουσία στην τελετή είχε και της αντιπροσωπεία του Δήμου του Βόσδοβατς την οποία αποτελούσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλεξάντερ Μίρκοβιτς , ο κ. Μίλος Στογιάνοβιτς και κ. Μομίρ Τσίροβιτς, μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του αντίστοιχου δήμου.

Στην εκδήλωση τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου. Στις 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση στο Αργοστόλι με την ονοματοδοσία της οδού «Αμουργού» σε «Οδός Σάμπατς».

Ανάλογες ονοματοδοσίες έχουν γίνει και στην Σερβία και στο Βελιγραδι, όπου υπάρχουν τα ονόματα των οδών «Ληξούρι» και «Κεφαλονιά».

teleti onomatodosias lixouri2teleti onomatodosias lixouri5teleti onomatodosias lixouri10teleti onomatodosias lixouri13teleti onomatodosias lixouri21teleti onomatodosias lixouri23teleti onomatodosias lixouri27teleti onomatodosias lixouri31teleti onomatodosias lixouri32teleti onomatodosias lixouri43teleti onomatodosias lixouri54teleti onomatodosias lixouri58teleti onomatodosias lixouri77teleti onomatodosias lixouri82teleti onomatodosias lixouri99teleti onomatodosias lixouri110teleti onomatodosias lixouri123teleti onomatodosias lixouri132teleti onomatodosias lixouri144teleti onomatodosias lixouri148

vv

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250