Το πληρώνουν... "ακριβά"! Δυσχέρεια εύρεσης κατοικιών από τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές του ΤΕΙ στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 16:15

Το πληρώνουν... "ακριβά"! Δυσχέρεια εύρεσης κατοικιών από τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές του ΤΕΙ στο Αργοστόλι

Φοιτητές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, κάνουν λόγο για υψηλά ενοίκια και δυσκολίες στην εύρεση κατοικιών ...


Το Διοικητικό Συμβούλιο σπουδαστών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με αφορμή τη δυσχέρεια εύρεσης κατοικιών από τους νεοεισαχθέντες σπουδαστές του έτους 2017, θα ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του και την επιθυμία για άμεση εύρεση λύσης.

Κανένας συμφοιτητής μας δεν πρέπει να στερηθεί το αγαθό της παιδείας λόγω των απαγορευτικών ενοικίων και την χρήση των πιθανών κατοικιών τους ως καταλύματα την τουριστική περίοδο.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιληφθούμε πως οι φοιτητές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μέρος αυτής. Καλούμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Κεφαλλονιάς, την Διοίκηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, την Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης καθώς και την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης σε συνάντηση με τον σύλλογό μας να επιληφθούμε της κατάστασης και να υπάρξει άμεση λύση.

Διοικητικό Συμβούλιο σπουδαστών του

Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ των σπουδαστών του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Ανδρέας Κουλουμπαρίτσης, μίλησε στον Inkefalonia Radio 89,2 και την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για το πρόβλημα που έχει προκύψει...

https://www.youtube.com/watch?v=cmyLy8Feydw

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250