Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012 21:37

Μηνιαία Δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, τον Αύγουστο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα:

Συνελήφθησαν συνολικά σαράντα εννέα (49) άτομα για κλοπές-διαρρήξεις, καταδιωκτικά έγγραφα, πλαστογραφία, στέρηση εγγράφων παραμονής στην Χώρα και άλλα αδικήματα.

Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες εξόδου από την Χώρα μη νόμιμων μεταναστών.

Κατασχέθηκαν ένα επιβατικό αυτοκίνητο, μία σιδερογροθιά, αυτοσχέδιες ράβδοι, έξι πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, κινητά τηλέφωνα και πλαστά χαρτονομίσματα.

Παράλληλα στο πλαίσιο καταπολέμησης της παραβατικότητας και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:

• 248 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 5 επικίνδυνες.
• 71 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Ενδεικτικά υπενθυμίζονται οι ακόλουθες σημαντικές υποθέσεις:

 Συνελήφθη την Τετάρτη (01.08.2012) το πρωί στον Κρατικό Αερολιμένα Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 32χρονη υπήκοος Νιγηρίας για κατοχή και χρήση πλαστού διαβατηρίου και παράνομη παραμονή στη Χώρα.
 Συνελήφθησαν την Τρίτη (07.08.2012) το απόγευμα στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και 25χρονη υπήκοος Ρουμανίας για διακίνηση 38χρονης Αφγανής με τα δύο παιδιά της (αγόρια) 10 και 20 ετών.
 Συνελήφθη την Παρασκευή (17.08.2012) το πρωί, στο Αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 44χρονος υπήκοος Παλαιστίνης για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.




00 inkefalonia general ad 300X250