Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 14:00

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις κλοπών στην Κεφαλονιά

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοιΡουμανίας


Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου τέσσερις υποθέσεις κλοπών για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο υπηκόων Ρουμανίας ενός 28χρονου και μιας 29χρονης, με την κατηγορία των  διακριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Αναλυτικότερα, από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δύο αλλοδαποί, το τελευταίο χρονικό διάστημα ανέπτυξαν συστηματική δράση σε υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων, σε περιοχές της Κεφαλονιάς, κατά τις οποίες αφαιρούσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής διερεύνηση της υπόθεσης έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή τους σε τέσσερις συνολικά υποθέσεις κλοπών και συγκεκριμένα:

  • την Τετάρτη 12-07-2017, στον Καραβόμυλο Σάμης κατά την οποία αφαίρεσαν από ενοικιαζόμενο δωμάτιο, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα ,  χρηματικής αξίας (1.000) ευρώ περίπου  
  • σε τρείς ακόμη περιπτώσεις στην περιοχή του Πλατύ Γιαλού στο Αργοστόλι, κατά το χρονικό διάστημα 18 έως και 21.07-2017, κατά τις οποίες αφαίρεσαν από χώρους αποθήκευση δικύκλων μοτοσυκλετών (μπαγκαζιέρες) συνολικά (3) κράνη και ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί τα οποία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ