Τραυματισμός δίχρονου κοριτσιού στην Κεφαλονιά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 18:49

Τραυματισμός δίχρονου κοριτσιού στην Κεφαλονιά

Eπεσε στη θάλασσα από τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τη μητέρα του - Μεταφέρθηκε άμεσα με αεροδιακομιδή στο Νοσοκομείο του Ρίου

 Ένα κοριτσάκι 2 χρονών από τη Μ. Βρετανία τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Πέμπτης στην Κεφαλονιά, όταν έπεσε στη θάλασσα από τουριστικό σκάφος στο οποίο επέβαινε μαζί με τη μητέρα του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Κεφαλονιάς από τον κυβερνήτη του σκάφους «ΣΑΝ» ότι, κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου στη θαλάσσια περιοχή «Άσπρων Βράχων» που βρίσκεται στις Μηνιές, το κοριτσάκι για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα .

Άμεσα ανασύρθηκε από τη μητέρα του με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος ενώ της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον κυβερνήτη του σκάφους.

Στη συνέχεια το τραυματισμένο παιδάκι αποβιβάστηκε στην παραλία «Πλατύς Γυαλός»  απ' όπου διακομίστηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή.

 




00 inkefalonia general ad 300X250