Ν. Μαραβέγιας: «Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον του ΤΕΙ»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 15:59

Ν. Μαραβέγιας: «Δεν πρέπει να ανησυχούμε για το μέλλον του ΤΕΙ»

Αισιόδοξα μηνύματα βγήκαν από την συνάντηση – συζήτηση του προέδρου του ΤΕΙ Ιωνίων Νήσων κ Ναπολέων Μαραβέγια, με τους φοιτητές και τους καθηγητές του ΤΕΙ, για την ολοκλήρωση των μαθημάτων των Θερινών Σχολείων. Στο πάνελ βρέθηκε και ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημοσίων σχέσεων και κ. Αγησίλαος Κονιδάρης.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο πρόεδρος κ. Μαραβέγιας αφουγκράστηκε τη φωνή των φοιτητών που παρακολούθησαν το Θερινό Σχολείο και οι οποίοι το χαρακτήρισαν ως «θετικό», εν συνεχεία αναφέρθηκε σε αυτό: «Είμαι ευτυχής που ολοκληρώθηκε το 2ο Θερινό Σχολείο για τη διοίκηση των Μέσων Ενημέρωσης και στις Νέες Τεχνολογίες και τείνει να γίνει θεσμός». Παράλληλα, ο κ. Μαραβέγιας δεν παρέλειψε να αναφέρει το ενδεχόμενο σύμπραξης με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Επίσης ο κ. Μαραβέγιας, αναφέρθηκε και στο μέλλον του ΤΕΙ μετά από όλα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες: «Δεν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να ανησυχούμε για το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί αν είμαστε αρκετά ισχυροί»

Από την πλευρά του ο κ. Αγης Κονιδάρης, δήλωσε «πρέπει να μας απασχολεί είναι αν θα μείνουν στην Κεφαλονιά οι φοιτητές. Τι θα βρουν δηλαδή όταν έρθουν. Εγκαταστάσεις περιβάλλον, σπίτι. Ισως θα πρέπει να γίνει μια σύσκεψη και τους υπόλοιπους φορείς για να προτείνουμε λύσεις».

  8304490

Inkefalonia.gr: Δήλωση προέδρου ΤΕΙ Ν. Μαραβέγια by Inkefalonia2012

 8304475

 

Inkefalonia.gr: Δήλωση Αγη Κονιδάρη για το ΤΕΙ by Inkefalonia2012




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250