Ανοικτή Επιστολή προέδρου Τ.Κ. Λακήθρας Ι.Κωνσταντάτου για το Αλσήλιο της Καλλιθέας

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:02

Ανοικτή Επιστολή προέδρου Τ.Κ. Λακήθρας  Ι.Κωνσταντάτου για το  Αλσήλιο της Καλλιθέας

Με αφορμή διάφορα κακοήθη δημοσιεύματα – μυθεύματα, που κατά καιρούς εμφανίζονται σκοπίμως σε κάποια τοπικά ΜΜΕ και αφορούν το  Αλσήλιο της Καλλιθέας της Τοπικής Κοινότητας της Λακήθρας, που έχω την τιμή να υπηρετώ, επιθυμώ να διευκρινίσω τα κάτωθι:  

-          Η προτομή του αειμνήστου Ρόκου Αλιμπράντη, ευγενής προσφορά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κεφαλλήνων και Ιθακησίων «Οδυσσεύς», τοποθετήθηκε στην Καλλιθέα, ως ένδειξη σεβασμού στον Συγχωριανό μας, ο οποίος τίμησε την Χώρα μας με την Επιστημονική του διαδρομή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του εξωτερικού.

-          Καταδικάζω απερίφραστα  κάθε κακοήθη ή χλευαστικό σχόλιο όπως προσφάτως αναρτηθεί επιπολαίως στο Διαδίκτυο που προσβάλει την Μνήμη του Καθηγητού.

-          Η περιοχή της Καλλιθέας, αποτελεί κορυφαίο αξιοθέατο, που οι Επισκέπτες μας απολαμβάνουν με θαυμασμό αφού είναι το κορυφαίο μπαλκόνι της Λειβαθούς, με την Ζάκυνθο να στολίζει το μαγικό πλάνο του Ιονίου.

-          Η έγνοια του Τοπικού Συβουλίου και εμένα προσωπικά για την προστασία και την φροντίδα, μεταξύ άλλων και των ανωτέρω χώρων (Περιοχή Καλλιθέας) είναι διαρκής και ο κεντρικός στόχος μας είναι η εν εξελίξει αναβάθμιση τόσο του συγκεκριμένου χώρου, όσο και της Τοπικής μας Κοινότητας γενικότερα.

-          Η συνεργασία με τον Α/δήμαρχο κ. Ε. Κεκάτο και τα Υπηρεσιακά Στελέχη, κ. Α. Μινέτο και κ. Δ. Μανωλάτο της Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς, είναι πάρα πολύ καλή και δεδομένων των δυσκολιών της υπό στελέχωσης και των οικονομικών αδυναμιών, εκφράζω τις ευχαριστίες μου.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Κωνσταντάτος

Πρόεδρος Τ.Κ. Λακήθρας


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250