Μοσχαρίσια μπριζόλα στη λαδόκολλα με λαχανικά από την Σία Λαδά
Όλοι αγαπάμε μια καλοψημένη και ζουμερή μπριζόλα! Με αυτόν τον τρόπο, τυλιγμένη στη λαδόκολλα, γίνεται απίστευτα ζουμερή, και με την προσθήκη των λαχανικών πεντανόστιμη και λουκουμένια!
Υλικά
- 1 μοσχαρίσια μπριζόλα
- Ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες κομμένες σε φέτες
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
- 1–2 πατάτες κομμένες σε ροδέλες
- 1 καρότο
- Αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα για το τύλιγμα
Εκτέλεση
- Θωρακίζουμε την μπριζόλα σοτάροντάς τη σε λίγο ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές.
- Ετοιμάζουμε το τύλιγμα: απλώνουμε αλουμινόχαρτο και από πάνω λαδόκολλα.
- Τοποθετούμε πάνω στη λαδόκολλα τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τις ντομάτες, τις πιπεριές σε χοντρά κομμάτια, τις πατάτες, το καρότο. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε τα λαχανικά.
- Βάζουμε από πάνω την μπριζόλα, προσθέτουμε λίγο ακόμη ελαιόλαδο και ρίγανη.
- Τυλίγουμε πολύ καλά και τοποθετούμε το πακέτο σε ταψί. Ψήνουμε για 1 ώρα στους 200°C.
Καλή απόλαυση!

Ετικέτες:
Μοιράσου:


















