Ένταση και φωνές στο Δημαρχείο για το περίπτερο της πλατείας Αργοστολίου (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 14:06

Ένταση και φωνές στο Δημαρχείο για το περίπτερο της πλατείας Αργοστολίου (video)


Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγο στο Δημαρχείο Κεφαλονιάς, κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ και του Εργατικού Κέντρου, όσον αφορά το θέμα του κάτω περιπτέρου της Πλατείας (δίπλα στον Πλάτανο) και της μετεγκατάστασή του σε σημείο της παραλίας.

Υπάλληλοι του περιπτέρου διαμαρτυρήθηκαν στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση για το κλείσιμό του, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής γίνει κάποια πρόβλεψη πότε θα γίνει η μεταφορά του. Όπως δήλωσαν, οι υπάλληλοι, «στο χώρο δεν υπάρχει φύλαξη, με αποτέλεσμα το περίπτερο να έχει ήδη λεηλατηθεί».

Ο δήμαρχος επέμενε ότι σύντομα θα βρεθεί λύση και το μόνο που μένει είναι να υποδείξουν το χώρο που επιθυμούν να μετακινηθεί.

Η ένταση σημειώθηκε όταν στο χώρο εμφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου, η οποία δεν γνώριζε για την παράσταση διαμαρτυρίας. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες εκατέρωθεν και ουσιαστικά η ιδιοκτήτρια ξεκαθάρισε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον δήμο και θα πράξει τις ανάλογες ενέργειες για την μετεγκατάσταση του περιπτέρου της.

Απάντηση την οποία δεν δέχθηκαν οι συνδικαλιστές, οι οποίοι αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για το δίκαιο του εργάτη.

Μαρία Κουρκουμέλη

Παρακάτω εικόνες και βίντεο από την επεισοδιακή παράσταση διαμαρτυρίας

https://www.youtube.com/watch?v=fISSQk3Odlg

https://www.youtube.com/watch?v=EQ-JnOTO0b8

DSC 0105DSC 0107DSC 0110DSC 0114DSC 0116DSC 0121


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250