Και ο δόλος ενίοτε κρύβει συμφέροντα! Είτε δικά, είτε αλλότρια!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 05:35

Και ο δόλος ενίοτε κρύβει συμφέροντα! Είτε δικά, είτε αλλότρια!

Αυτοί που κουβαλούσαν τις βαλίτσες των "γερακιών" της Fraport και τους υποδέχτηκαν με με περισσή δουλοπρέπεια, όταν ήρθαν στο νησί, για να επιθεωρήσουν το νέο λάφυρό τους, αυτοί που δεν χάνουν ευκαιρία να μας θυμίζουν πόσο υπέρ της "επιχειρηματικότητας" είναι και πόσο υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων, βγήκαν στα κεραμίδια και σκούζουν, για τις "απαλλοτριώσεις" που θα γίνουν πέριξ του αεροδρομίου Κεφαλονιάς!

Δηλαδή τι περίμεναν; "Πως τα γεράκια θα αρκεστούν στο πιάτο ημέρας;" Δεν γνωρίζουν πως τα γεράκια και τα όρνια γενικότερα, όσο τρώνε, τόσο τους ανοίγει η όρεξη; Δεν μπορεί να μην το γνώριζαν...εκτός όταν κουβαλούσαν τις βαλίτσες, να ήλπιζαν πως κάτι θα περισσέψει και γι΄αυτούς.

Και τώρα που βλέπουν πως το τραπέζι στρώνεται χωρίς τις αφεντιές τους, τάχα μου υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών! Αν ήθελαν να τα υπερασπιστούν, θα έβγαιναν μπροστά με αγώνες και προτάσεις, για τη μη ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου! Αλλά ξέχασα! Είναι υπέρ της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων - ιδιωτικοποιήσεων! Μόνο που δεν γνωρίζουν πως τέτοιου είδους "επενδύσεις - ιδιωτικοποιήσεις", στη γλώσσα του λαού, λέγονται ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ! Και αυτοί που τις κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ!

Αλήθεια, τι θα κάνουν οι "αγωνιστές", όταν έρθει η σειρά των αποκρατικοποιήσεων των λιμανιών, των σκουπιδιών, των νερών κ.λπ - κ.λπ; θα υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών ή τους "επενδυτές";

Γιατί αν δεν πράξουν το πρώτο, τότε, τα σημερινά κροκοδείλια δάκρυα και οι σκουξιές, για την "απαλοτρίωση" στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, κρύβουν δόλο! Και ο δόλος ενίοτε κρύβει συμφέροντα!!! Είτε δικά, είτε αλλότρια!! Και στα αλλότρια...με το αζημίωτο!

Τάσος Καβαλλιεράτος.




00 inkefalonia general ad 300X250