Νέες προσφορές της Olympic Air - Κεφαλονιά - Αθήνα από 19,30 ευρώ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016 11:08

Νέες προσφορές της Olympic Air - Κεφαλονιά - Αθήνα από 19,30 ευρώ

Τη μετάβαση τους στην Αθήνα από το αεροδρόμιο Κεφαλονιάς με εξαιρετικά χαμηλή τιμή μπορούν να εξασφαλίσουν όσοι κάνουν άμεσα κράτηση μέσω του site της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, για επιλεγμένες ημερομηνίες εντός του Σεπτεμβρίου , του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου το κόστος απλής μετάβασης προς την Αθήνα είναι μόλις στα 19,30 ευρώ.

Σύμφωνα με το υπάρχον πλάνο κρατήσεων, η προσφορά ισχύει για τις ακόλουθες ημερομηνίες : 8, 10, 17 & 17 Σεπτεμβρίου ενώ τον Οκτώβριο η προσφορά ισχύει για περισσότερες ημερομηνίες , όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω εικόνες.

Ακριβότερη η επιστροφή..

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν εφαρμόζει παρόμοια πολιτική και για τα ταξίδια από Αθήνα προς Κεφαλονιά.

Το ελάχιστο κόστος ναύλου αποτυπώνεται στα 41,18 ευρώ τόσο για το Σεπτέμβρη όσο και για τους επόμενους δυο μήνες, προσφέροντας όμως ειδικά για τον Οκτώβρη τις περισσότερες ημέρες του μήνα την προαναφερόμενη τιμή.

Ακριβότερο το κόστος ταξιδιού για τη γραμμή Ζάκυνθος – Αθήνα

Στην παρούσα φάση του ναύλου από τη γειτονική Ζάκυνθο στην Αθήνα είναι σταθερά στα 71,30 ευρώ για το Σεπτέμβρη ενώ περιορίζεται στα 43,30 ευρώ για τους επόμενους δυο μήνες.

Υψηλό το κόστος και για τη σύνδεση της Αθήνας με τη Ζάκυνθο όπου το κόστος διαμορφώνεται στα 93,18 ευρώ.

Χρήσιμος ο ανταγωνισμός στο γειτονικό νησί

Πρόσφατα η Skyexpress, κρητικών συμφερόντων ανακοίνωσε την πραγματοποίηση δρομολογίων από τη Ζάκυνθο προς την Αθήνα με το κόστος να αποτυπώνεται στα 34,40 ευρώ σταθερά για τις πτήσεις του Οκτωβρίου.

Η παρουσία δυο αεροπορικών εταιρειών μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηρισθεί και θα ήταν ευχής έργων και στο δικό μας νησί να υπήρχε και δεύτερος αεροπορικός μεταφορέας για τις εσωτερικές πτήσεις ώστε να λειτουργεί έμπρακτα ο ανταγωνισμός και να επωφελούνται οι επιβάτες.

Πως αναζητήσαμε:

Κάναμε χρήση της υπηρεσίας LOW FARE CALENDAR όπου ο επισκέπτης, επιλέγοντας προορισμός μετάβασης μπορεί να δει συγκεντρωτικά τις τιμές σε μηνιαία εμφάνιση και με τις χαμηλότερες να επισημαίνονται.

Είναι μια υπηρεσία που παρέχουν αρκετές αεροπορικές εταιρείες.

INKEFALONIA NEWSROOM

olympic1olympic2olympic3


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250