Μαθήτριες του 4ου Δημοτικού χάρισαν τα μαλλιά τους σε παιδιά με καρκίνο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 13:36

Μαθήτριες του 4ου Δημοτικού χάρισαν τα μαλλιά τους σε παιδιά με καρκίνο

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ          


« ΔΩΡΙΣΕ ΜΑΛΛΙΑ ΔΩΡΙΣΕ ΑΓΑΠΗ»


Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια των Προγραμμάτων   της  Ευέλικτης Ζώνης και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στις 15 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα Ενημέρωσης - Ευαισθητοποίησης , από τη Διευθύντρια κ. Αλυσανδράτου Υβόννη, την Ψυχολόγο κ. Καλλιντέρη Χριστίνα και την Κοινωνική Λειτουργό κ. Μπαρλαμπά Μαρία .

Στόχος του προγράμματος ήταν να γίνουν οι μικροί μαθητές δότες χαράς, αγάπης, ελπίδας προσφέροντας ένα κομμάτι του εαυτού τους κατά την περίοδο δοκιμασίας αυτών των παιδιών.

Δέκα μαθήτριες ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να δώσουν την αγάπη και τη χαρά συμμετέχοντας στη Δωρεά Μαλλιών για τη δημιουργία περουκών που θα φτιαχτούν και θα δοθούν δωρεάν στα παιδιά με καρκίνο, δίνοντας 20 εκ. από τα μαλλιά τους.
Το κούρεμα των μαλλιών έγινε στο συμβεβλημένο με τη «ΔΩΡΕΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ» κομμωτήριο Glamour, Λεωφόρος Βεργωτή 35, κ. Χρεμολουκά Λουκία, την οποία και ευχαριστούμε πολύ.

Η Μελίνα, η Ιφιγένεια, η Ζωή, η Νικολέτα, η Ανδριάννα, η Παναγιώτα, η Λυδία, η Καλομοίρα, η Ζέτα και η Δανάη έγιναν οι πρώτες εθελόντριες αποδεικνύοντας ότι ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες μπορούμε να γίνουμε από πολύ μικρή ηλικία, όταν δοθεί το κατάλληλο ερέθισμα. Ας   γίνουν πρότυπο μίμησης!

Η Διευθύντρια

Υβόννη   Αλυσανδράτου

1234567891011121314


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250