Προσφορά αγάπης από τα AB FOOD MARKET της Κεφαλονιάς στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 16:02

Προσφορά αγάπης από τα AB FOOD MARKET της Κεφαλονιάς στο Ειδικό Σχολείο Φαρακλάτων

Μια πολύ σημαντική προσφορά αγάπης από το κατάστημα AB FOOD MARKET στην Κεφαλονιά στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου των Φαρακλάτων, καθώς για τον επόμενο χρόνο το εργαστήριο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής του σχολείου έχει όλα εκείνα τα υλικά αγαθά που χρειάζεται για να λειτουργήσει.

Σήμερα το μεσημέρι, λοιπόν, κατέφτασαν τα προϊόντα και διανεμήθηκαν, ώστε να μπορέσει να δουλέψει απρόσκοπτα για τον επόμενο ένα χρόνο, το εργαστήριο μαγειρική και ζαχαροπλαστικής του σχολείου.

Τα προϊόντα, εκτός από τρόφιμα συγκεντρώθηκαν και καθαριστικά, παραδόθηκαν στον διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Φαρακλάτων κ. Γεράσιμο Μπαλτσαβιά, ενώ όλα τα παιδιά δεν έκρυψαν την χαρά και τον ενθουσιασμό τους, που πλέον έχουν όλα τα απαραίτητα υλικά (είχε γίνει από αυτά η σχετική λίστα με το τι χρειάζονται στην κουζίνα τους), ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.

Για άλλη μια φορά, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ΑΒ FOOD MARKET στην Κεφαλονιά, έδειξε την κοινωνική του ευαισθησία στις ομάδες που έχουν ανάγκη και οι οποίες έχουν παραμεληθεί από το κράτος.

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτή την κίνηση...

DSC00302DSC00303DSC00304


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250