Η απάντηση του διοικητή της ΔΕΗ σχετικά με τη μη εκπομπή των τηλεοπτικών καναλιών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012 13:46

Η απάντηση του διοικητή της ΔΕΗ σχετικά με τη μη εκπομπή των τηλεοπτικών καναλιών

Η υπομονή των τηλεθεατών αρχίζει να εξαντλείται, καθώς εδώ και αρκετές μέρες ελάχιστα  τηλεοπτικά κανάλια εκπέμπουν κανονικά στο νησί.


Επικοινωνήσαμε με τον διοικητή της ΔΕΗ στην Κεφαλονιά κ. Ρωσσέτο Λούζη, ο οποίος μας εξήγησε ότι: 

«Το δίκτυο της ΔΕΗ που ηλεκτροδοτεί τους αναμεταδότες τηλεόρασης στον Αίνο, έχει υποστεί πολλές βλάβες από την κακοκαιρία και η αποκατάστασή τους έχει γίνει σε όλα τα σημεία που έχει πρόσβαση το συνεργείο μας.
Υπάρχει όμως εντοπισμένη και άλλη βλάβη, σε σημείο που με υπολογισμούς των αρμοδίων θα γίνει δυνατό να προσεγγίσουμε σήμερα το μεσημέρι.Και αυτή η βλάβη θα αποκατασταθεί εφόσον ανοίξει ο δρόμος .
Παραμένει να δοκιμάσουμε για το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι την κορυφή του Αίνου, εάν υπάρχει και άλλη βλάβη που δεν έχει εντοπιστεί.


Με λίγα λόγια τα συνεργεία μας είναι ανά πάσα στιγμή σε αναμονή του ανοίγματος του δρόμου από το χιόνι για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.


Χρονικός ορίζοντας αποκατάστασης μπορεί να είναι σήμερα, εάν αυτή η βλάβη που έχουμε εντοπίσει μπορέσουμε να την αποκαταστήσουμε, εφόσον ανοίξει ο δρόμος και δεν υπάρχει τίποτα άλλο μετά.
Το περίεργο πάντως είναι ότι επειδή δεν είναι ανοικτός ο δρόμος, δεν μπορούν να πάνε ούτε οι άνθρωποι των καναλιών για να βάλουν πετρέλαιο στις γεννήτριες τους» .




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250