Συνέντευξη ΠΑΣΕΒΕ: «Δεν υπάρχει κανένα ισοδύναμο στην αναδουλειά»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 20:00

Συνέντευξη ΠΑΣΕΒΕ: «Δεν υπάρχει κανένα ισοδύναμο στην αναδουλειά»

Κοινή συνέντευξη Τύπου, έδωσαν σήμερα το μεσημέρι στο βιομηχανικό Επιμελητήριο, η ΠΑΣΕΒΕ, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος, αλλά και ο Σύνδεσμος Υδραυλικών. Στην συνέντευξη, την τελευταία στιγμή δεν παρέστη εκπρόσωπος από την «Κράνη», αλλά τονίστηκε από τους παρευρισκόμενους ότι συντάσσεται με τις θέσεις που ακούστηκαν.


Πιο συγκεκριμένα από την ΠΑΣΕΒΕ μίλησε ο Νίκος Τσιμάρας, ο οποίος τόνισε πως «δεν υπάρχει κανένα ισοδύναμο για την αναδουλειά» παράλληλα

επεσήμανε πως «κάθε συνάδελφος πρέπει να πάρει θέσει στον αγώνα. Όλοι οι δρόμοι δοκιμάστηκαν και δεν οδήγησαν πουθενά . Πλέον πρέπει να κατέβουν όλοι στο δρόμο».

Στην συνέντευξη Τύπου έγινε κάλεσμα για την συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 12η Νοεμβρίου, με κλείσιμο των καταστημάτων.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Κουμαριώτης από τον σύνδεσμο Υδραυλικών τόνισε πως: «Οι επαγγελματίες ζούνε την πλήρη καταστροφή τους εν μέσω κρίσης. Το Βασίλειο του πλούτου θεριεύει, ενώ το Βασίλειο της εργασίας πληρώνει την νύφη. Οι εργαζόμενοι ζούνε την πλήρη χρεοκοπία και δεν μπορούμε να μείνουμε αδρανείς».

Τελευταίος τον λόγο πήρε από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο ο Σταύρος Γρηγορόπουλος, ο οποίος δήλωση: «Η κατάσταση στο χώρο των επαγγελματιών και εμπόρων είναι δύσκολη. Έχουμε αύξηση στον τουρισμό, αλλά δεν είχαν όλα τα μαγαζιά αύξηση. Είναι μεγάλη αυταπάτη στον κόσμο αυτό με τα ισοδύναμα και αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο λαός πρέπει να σηκώσει το ανάστημά του και να οργανωθεί. Η συμμετοχή του στην απεργιακή κινητοποίηση της 12η Νοεμβρίου είναι σημαντική και είναι η απάντηση στα ισοδύναμα».

Γιώργος Χαλαβαζής


Online recording software >>

DSC 0154DSC 0155DSC 0156DSC 0158DSC 0159

 




00 inkefalonia general ad 300X250